- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spam123
tag
Nem romlott el. Megfogtam a karit és kézmeleg volt idle-ben és a hűtő is.
Speed(R): A tesztet a szőrösfánknak tekintettem. A 3Dmark ponok meg ezek sztem nem ide tartoznak.
arsenlupin: Igen, jobb lett. 10 fokkal melegebb, és nekem csak 1 venti van rajta! Kép(katt) Igaz, nem 1 óráig ment, de ezek az értékek nem nagyon akartak változni, sőt...
-
Kloss
őstag
Ha paszta nélkül rárakod a GPU-ra, fény felé fordítva átlátsz-e a GPU és a réz lap között?
Nekem pl a GT tápjánál lévő hűtőbordába akadt bele az S1, egyszerűen "belefésültem" az S1 lamelláit a kártyán lévő hűtőborda lapjai közé. Így már tökéletesen felfeküdt a kártyára a hűtő. Egyébként a csövek vége ilyen szokott lenni, ez nem hiba. Ha a vasalós teszt jól sikerült, akkor pláne nem a hűtő a rossz. -
Kloss
őstag
A hőcsöveket úgy tudod letesztelni, hogy egy vasalót minimumra állítasz, majd arra szorítod rá a hűtő GPU-val érintkező részét. Jó hőcsövek esetén szinte azonnal elkezd melegedni az alumínium bordázat. Vigyázz, hogy ne legyen túl meleg a vasaló és ne fogd meg a talpat
Szerk: ha rossz az S1, sérülés esetleg van rajta? A csöveken törés nyom, stb? Szállításkor nem sérülhetett meg? Ha az a rossz, akkor vegye vissza a srác, legalábbis én visszavenném.
-
-
Speed®
titán
Jól értelmezem, passzív használatról van szó? Mert ha igen, lehet a magyarázat egyszerűen a házaitok szellőzésbeli eltérése akár..ha meg ventivel melegszik ennyire, ott más a gond, érdemes ellenőrizni, hogy bekeni-e a hűtő talpát a GPUn levő massza mikor rácsavarozod. Ha nem, akkor valami nem oké a rögzítéssel. A csavarok max hosszban térhetnek el, de ha rendesen rá van húzva és nem kotyog, akkor nem ott kell keresni a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged