- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Nem tudja valaki , hoyg hol lehetne iylen szrezni 8800Gt-re ,mert szerintem ez tökéletes lenne az s1 alá a memók és a vrm hűtésére.
szerk: link lemeradt [link]
-
Kommy
veterán
hát nem tudom , nekem elég szépen megégette a kezem az a borda ami leesett róla, szóval elég meleg lehetett ha fél percre rá még égette a kezem. Nem tudnál ajánlani a vrm-ekre valami normális bordát , mert ezek amit adnak az S1-hez nem nagyon ragadnak és lepotyognak. Meg azért mégis nyogottabb vagyok ha legalább egy kis szellőt kap uygis 30 fok körül lesz a hőmérséklet a szobában
-
Kommy
veterán
Szerintetek az jó ötlet , hogy a 8800GT-ra Accelero S1-et rakok és nem a hűtőre fog kerülni a 12 cm-es venti hanem a ház aljába vágok neki lukat és friss levegő fog a kártyára jutni, sajnos kényszerű megoldásból keéne így csinálnom mert nem férne rá a venti au S1-re a Thermalright HR-05 SLI chipsethűtőtől és így arról is lefújná a meleget.
Előre is köszönöm. -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Rászántam magam újból a szerelésre, rátettem az Accelero S2-t a 8800GT-mre, 10 perce megy folyamatosan az atitool és 65°C -ra beállt, max 69°C volt, úgy hogy a kártyán nincs semmilyen ventillátor, sztem ez nem rossz. A gyárival ennyi idő után már 72°C-nál járt. -
Kommy
veterán
Ebbe tévedsz mivel ma volt rajta csak elfelejtettem bedugni a monitort és azt hittem, hogy tönkretettem a karit, és így vissazraktam az eredeti hűtést, és utánna már nem volt kedvem megint kivenni azt a sok csavart. Aúgy azért kérdeztem mert S2-m van a 7600Gt-ről és így nem kéne vennem hűtöt.
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Szerintetek egy Artic-cooling Accelero S2 le tud hűteni egy Nvidia 8800GT-t? -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Ma jutottam hozzá tts jóvoltából egy S2-eshez ami egy Asus 7600Gt-n van rajta. Terhelés nélkül a hőmérséklet 45, terhelve 3-szor egymás után futtatva 3d mark 06-ot 58 venti nélkül.
Azt szeretném kérdezni aki rakott má fel hogy neki is meghajlik a kártya ha meghúzza a csavarokat, én nem mertem meghúzva hagyni hanem kilazítottam annyira, hogy egyenes maradjon a kari.
Üdv. Kommy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Yettel topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Opel topik
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest