- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProRobchee
csendes tag
válasz
Hedgehanter #1246 üzenetére
Időközben befejeztem a vagdosást. A kártya stabilan megy. Passzívan 50 fok normál használat mellett (régi ventivel volt 43 körül), turbo modullal vagy 30. Szóval szerintem a gpu-t rendben hűti, meg a vrm-ek is teszik a dolgukat. Egyetlen helyet hagytam borda nélkül: a képen a nyák bal felső sarkában lévő kis fekete négyzetet. Az micsoda? Maradhat borda nélkül?
-
ProRobchee
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy leadtek 9600gt + egy accelero s1 rev2 borda. A voltage regulatorok az eredeti hűtéssel nem értek a bordához, csak a venti fújt oda levegőt. Az accelero bordái meg nem kompatibilisek ezzel a kártyával (nem férnek oda). Így elkezdtem átszabni a kis bordákat, hogy elférjenek. A kérdésem: a feltöltött képeken mit kell még bordával ellátni? Az baj, ha olyat is lebordázok, amit nem kéne? A felénél tartok, jó lesz ez így? A válaszokat előre is köszönöm! Sajnos addig nem tudom használni a gépemet, míg meg nem csinálom.
A képek:
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest