- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
No hát, kis szopi van, az elfűrészelt rev2-es hosszú borda bizony nem fér be a nagy borda alá, így külön kell vennem süniket. Egyébként a felállás a következő: 8db a 8 memórián, 3db lesz a (igazából azt sem tudom, melyik-melyik) 4 szürke, egymás alatt szorosan elhelyezkedő bigyókon és 1-1 darab a 4-es csoportokban elhelyezkedő fekete kis bizbaszokon. Efölött a borda, azon egy GT SB II, 12cm-es légkavar. Kicsit körültekintőbbnek kellett volna lennem... Holnapra kiderül, megy-e a holmi. Nem lehet baj
-
looser
addikt
Ha ma sikerül szétfűrészeltetnem a leghoszabb bordát, akkor örülök majd, mint Vincent
Azt számolgattam éppen, hogy akkor még egy normál pici bordának megfelelő méretű darab is marad (+1 a 8 kicsiből), azok meg jók lesznek a kártya legvégén található 8 (2x4) aprócska (kb. 3mmx3mm-es) kis fekete bizbaszokra, mert a gyári hűtő azt is hűti. Fogalmam sincs, mik lehetnek azok. (értem én hogy áram, de mitől megy?)
-
looser
addikt
Lehet, hogy értetlen vagyok egy kissé, de azt a 4 bizbaszt (valami feszültségstabilizátor?!) a kártya jobb oldalán (amire az a hosszú hűtés menne), szóval azt hogyan hűtöd? Jól értem, hogy neked is 4850/70 van?
Van róla fotód? Passzívan milyen hőfokra számíthatok (idle/load - 4850)? -
looser
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy passzívan hagyva nem dumál-e majd a vga? Tehát ha a kártyán nincs venti csatlakoztatva... Egyébként már megvan az s1rev2 (4850), csak éppen a hosszú borda miatt hagytam abba. Visszatettem a gyárit és most keresem a megoldást. Ha a fűrész nem megy, megpróbálom láncfűrésszel (állítólag stresszoldó, egy texasi filmfőhősnek bejött...).
Apropó, Ti is úgy érzitek/tudjátok, hogy a vga hűtő cserével ugrik a vga garija? Hiszen ezer másik cuccon is lehet cserélni hűtőt a gépben, vga kivétel ezek szerint?Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- HiMedia lejátszók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged