- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
válasz
Vasinger! #971 üzenetére
Szerintem a feteken lévő süni elfér az S1 alatt, és nem is kell levenni.
Azon a részen direkt több helyet hagytak, úgyhogy szerintem nem lesz gáz emiatt.#970: Szerintem S1 jobb, mint a "csilla", mert jóval nagyobb a felülete, és jobban aláférnek a rendes rambordák is. Az egyetlen előnye az lehet, hogy kisebb heylet foglal.
Én S1-re szavazok !
JAJ, most látom, hogy lehet a "süni" rész egyben van az egész bordával? Akkor sincs gáz, a fetekre kell tenni olyan bordákat, mint amik a ramokon vannak.
-
ImI87
őstag
Hello!
Csak egy kis észrevétel/tanács az S1-hez:
Egy Galaxy emelt feszes 8800GT-m van, és eddig egy S1 volt rajta egy 12cm-es Noctua ventivel. Nem volt rossz, de a meleg miatt gondoltam nem árt egy kis plusz hűtés, és kipróbáltam 2dv pcm-es ventivel. Az eredmény idle -4 fok, load -7fok.
És a két ventivel szinte le van fedve az egész kari.
úgyhogy sz.tem megéri lecserélni, bár ez függ az adott háztól, az elrendezéstől és környezettől is.............
-
ImI87
őstag
Hello!
Rászereltem az S1-et a Galaxy GT-re, de nem az lett amire számítottam.
Az S1-re egy 1200-as Noctua ventit tettem, pont a kártya közepére.
A karit emelt fesszel használom, és 700/1750/2100on megy.eredeti Coolermaster hűtés:
idle: 45 fok
3dmark06 load: 74 fok
crysis full load: 81fokS1+ 12cm Noctua 1200as fordulaton:
idle: 46 fok
3dmark06 load: 61 fok
crysis full load: 65fokA hőmérsékleteket a Rivatuner 2.06-tal mértem.
Az oké, hogy full load hozott -15 fokot, de idle semmi sem változott, ezért eléggé
csalódott vagyok.Mennyire számít, hogy hova szereltema ventit az S1-en? Akienek van tuti tippje légyszi adjon tanácsot! Még annyit tehetek, hogy lecserélem az eredeti pasztát, és teszek rá valami komolyat, hátha számít valamit.
S1 tulajok! Normális ez így, és az emelt fesz miatt miatt meleg ennyira idle is, vagy valami nem úgy működik, mint ahogy kéne?
Köszi
ImI
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest