- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
válasz
hibavissza #1512 üzenetére
Jó az S1. A 12-es venti meg csak előny. Nagyobb lapátok => több légszállitás kis hang mellett.
-
Henker2
addikt
válasz
hibavissza #1510 üzenetére
Üdv! Ha sokat gémelsz, akkor minden képpen tegyél rá ventit. Minimum egy 8cm-eset. Nekem a twin turbo-t nem ajánlották. Nekem egy 88GT-n, és 88GTS G92-esen volt anno. Inkább egy 8 vagy 12-es ventit tegyél rá.
Én azt javaslom
-
Henker2
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy a Gigabyte 8800GTS G92 512MB-os VGA-nak, vagy csak úgy általánosságban a G92-es 8800GTS-eknek a GPU és MEMO órajel végei hogy alakulnak?
Tudtok segiteni? -
Henker2
addikt
Üdv! Segitsetek. Vettem egy Gigabyte G92 8800GTS-t. Hozzá egy Accelero S1 rev.2-őt.
Első kérdésem az lenne, hogy az S1 kapott + hűtőbordáit, hol helyezzem ez a karin. A ramsünik adottak. Mit hűtsek még meg rajta?
Második kérdésem az lenne, hogy az Enermax potis 12 cm-es ventimet melyik részére tegyem az S1-nek illetve szivásra, vagy fújásra érdemes rátenni.
Köszi! -
Henker2
addikt
Sziasztok! Vettem egy 88GT-t! S1-es hűtő van rajta! Hogy tudok erre egy 12-es ventit felrakni?
És mi ez a Turbo Modul?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest