- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Amoroso #1319 üzenetére
Én pont ezzel szívtam meg pár napja.
A kártya végére ne tegyél távtartót, mert meghajlítja a cuccot. Én is jöttem haza gép bekapcsol, majd elkezd csipogni és kép sehol. Látom hogy nálam is meghajlott a kari.
Amint leszedtem a hátsó távtartót egyből jó lett. Az elejére és a GPU fölé még oké, mert ott a támasztékok miatt (hátlap és a PCI-E slot) nem bír elhajolni, de a végén ahol nincs semmi oda ne. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Vasinger! #1296 üzenetére
Azt a papírfecnit én megcímezném az 5-ös számmal:
5. a leírást kézbe vetted már egyáltalán?
Egyáltalán nem vészes és a leírásban és képekkel illusztrálva le van írva mit és hogyan kell. Én pont tegnap előtt raktam fel ezt a cuccot a GT-mre úgy hogy azelőtt nem csináltam még vga hűtő cserét és kb. 15 perc alatt meg is voltam. (aztán vagy 3x kellett még leszednem mert a ramsünik ragasztója állandóan elengedett
De megoldottam: pár könyvet helyeztem a sünikre és fél napig "állni" hagytam, így már nincs kedvük leesni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged