Hirdetés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Próbáltam más megoldással és kiderült, hogy a ppd egy "rastertoqpdl" nevű filtert keres, ami nincs.
Kerestem a Xerox oldaláról letöltött driverben, de ott sem találtam.
Aztán gondoltam egy nagyot és annak ellenére, hogy nincs a támogatott listában, felraktam a letöltött drivert.
Akadt közben 1-2 hibaüzenet, illetve úgy látom a gui-hoz qt kellene neki és nekem gtk van, de text módban végül felment a driver és hozzá is adta.
Viszont most hálózati nyomtató lett (localhost) és minden nyomtatásnál autentikációt akar.
Nem tudom ezt hogyan lehetne beállítani.
Felvettem újra a nyomtatót más névvel, de az USB lett kiválasztva kapcsolatnak. Így erről a gépről tudok nyomtatni már, ami igazából elég is.Viszont érdekel most, hogy localhost-on is elérhető, hogy miként lehetne hálózatosra megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB