- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
attilav2
üzenetére
Most kísérletképpen felraktam virtualboxban az Arch-ot. Az eredmény ugyanaz, nem megy a youtube firefox és chromium alatt, a fejléc bejön de az oldal üres fehérség.
Képernyőkép:
[link]
Ezt már nem lehet a 2d gyorsítás hibájára fogni, valódi és virtuális gépen is jelentkezik a hiba, újonnan telepített Arch-nál legalábbis egészen biztosan. Valamit nagyon elkeféltek, valami közös libraryt-t amit a komolyabb böngészők használnak, mint az opera firefox chromium.
Szeretem az Arch-ot, jó lenne ezt a hibát megoldani, jelentenem kellene a hibát, csak az angolom hiányos.
Régi telepítéseknél nem jelentkezik a hiba azért nem tapasztaljátok szerintem, próbáljatok új telepítést legalább virtuális gépbe és tuti hogy ti is belefuttok ebbe hibába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi Redmi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB