Új hozzászólás Aktív témák

• pendre54
    addikt

Üdv!
    Szóval, az a dörrenet, hogy pénteken vettem az Alzán egy új VGA-t, és ingyenes promócióban adták hozzá, ennek a játéknak a kulcsát. Most azon meditálok, hogy a kulcsot húzzam e le a klotyón :DDD , vagy mégis aktiváljam, telepítsem a játékot.
    Ilyen zsákmányszerző, kimentegetős, vagy ehhez hasonló játékokkal nem igazán van tapasztalatom, úgy 8-9 évvel ezelőtt, a leginkább erre hajazó, The Division-al játszottam viszonylag sokat, mert akkor volt egy egész jó kis PH-s csapat.
    Viszont a folytatását is már azért nem vettem meg, mert tele volt a hócipőm azzal, hogy a minél jobb felszerelések összeállítása okán, órákat kellett a szerelőpad előtt molyolni, meg a szükséges anyagok megszerzéséhez, 8-10-szer végig rohanni ugyanazon a pályán, meg szintén emitt várni a többiekre, mire ők is hajlandók voltak abbahagyni, és csinálni valami más, érdemi dolgot is.
    Azután a nyáron az Epicen, ingyenesen behúztam ezt az Arena Breakout: Infinite cuccot, ami elvileg hasonló lenne mint ez a játék, de az nekem valami óborzalomnak tűnt, 2-3 nap után töröltem is a francba. :D Ott is ilyen három fős csapat volt, de mindenki össze-vissza futkosott mint pók a falon, más-más irányokba, a játékmenet áttekinthetetlen volt, az egész inventory egy totális katyvasz volt, mit szedjek össze, mit hagyjak a fenébe, stb.
    Ennyi tapasztalat okán, ezzel a játékkal mi a helyzet, mennyire macerás eligazodni benne?
    Tud valaki esetleg, egy lehetőleg olyan magyar nyelvű videót, ahol szépen összeszedik azt, hogy mit, merre, hogyan?
    Ja, és persze most meg itt van a BF6 is ráadásul. :DD
    Előre is köszi a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák