Új hozzászólás Aktív témák

• CptAdamica
    nagyúr

Tegnap elengedte a BF6 küldi a kis souls-like lelkem, szóval a délutánt a gammának szenteltem.

Szerencsére a szerver teszthez képest sokkal jobban néz ki a játék, nagyon éles és jobban is fut. (bár futhatna még jobban) Az eső amúgy különösen tetszik benne, azt nagyon szépen valósították meg. 6 óra alatt eddig megtanultam, hogy light ammoval inkább ne zaklassam a gépeket és érdemesebb nem harcolni velük, ha nincs hozzájuk kapcsolva küldetés. Ezzel az ölj meg 2 snitch-et és lootold ki őket küldivel indokolatlanul sokat eltököltem, kábé 5-öt lelőttem és lootoltam, de a kivonásnál mindig szerencsétlenül jöttem ki.

Ha már kivonás, az esetek többségében a don't shoot egész jól működik és kimegyünk mind a ketten, tegnap szerintem olyan is volt, hogy egy két fős csapat knockolt, majd végül nem végeztek ki, hanem kimentem velük, ez szerintem egy egész baráti mechanika.

A PvP része pedig szerintem egész izgalmas, köszönhetően annak, hogy nincs one shot kill, van időd áthelyezkedni, gyógyítani, vagy elfutni, ha úgy ítéled meg, hogy szar a helyzeted. Amúgy a legtöbb halálom "PvP"-ben szerintem úgy történt, hogy harcoltam a robotokkal, aztán valaki biztosan beszállt harmadiknak.

Viszont volt egy egész fura PvP is, a gyerek gurulva közlekedett, nem is tudom, hogy hogy volt annyi staminája, nem sokat láttam belőle, remélem nem valami új gurulós glitch, hanem csak egy fura eset. De összességében fun a játék, még akkor is, ha sokszor szopóágon vagyok körökön keresztül.

Új hozzászólás Aktív témák