Új hozzászólás Aktív témák

• Sunrider987
    aktív tag
    válasz Csandi üzenetére #1772

ELobb utobb ugyis el kell dontsek kinek akarjak a jatekot de ha hardcore/pvp arcoknak akkor az ugyanugy ongol lesz mint mas jatekoknal, a hc scene soha nem tudott eltartani semmilyen jatekot, ahoz nincsennek elegen, az rendben van hogy a hc az ami olyan dolgokat csinal egy jatekban hogy az atlag jatekos csak kamillazik meg probalja utanozni de ha nincs siker neki is akkor annyi, ott fogja hagyni. EN errol beszeltem korabban is.
    Eleve marhasag hogy nincs semmifele kiszamithato fejlodes a gearelodesnel, full rng hogy mikor kinek esik milyen bp, a workbench upgradeknel is nagyon szegenyes a felhozatal, most nem tudom ha mindenki beall majd Anvil/El torro kombora akkor majd azt nerfelik mert overperfoming? ezen kicsit tobbet kelett volna agyalni, szerintem.
    A pve only mode szerintem nem fog mukodni, Stella Montis pl ott alig van Arc, a Shreddert fogjak megtizszerezni vagy mi? Meg altalanossagban az Arc csak szuk savban maga elott detektal akkor mi lesz kinyitjak az erzekelest 180/360 fokra megnovelt mozgaserzekelessel? Nem tudom, en nem latom mi lesz ebbol igy.

Új hozzászólás Aktív témák