- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fradipuma
tag
Sziasztok. Tudnátok nekem ajánlani egy 5-ös 44mm-es watchra olyan jò minőségi tokot, ami egybe védi az egész órát? Köszi előre is!
-
d.mate08
tag
helló!
https://www.aliexpress.com/item/4000512878877.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.70764c4dXAdIEx
Nekem ilyen van, bejött és vállalhatóan néz ki vele az óra, de számomra prioritás a védelme edzések miatt.iPhone XS - Apple Watch SE - AirPods 2nd gen.
-
GreenGoblin
őstag
Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy space grey gps watch 6-ot?
Illetve mit kell tennem mielőtt eladom? Gondolom iCloud-ból kiszedni, letörölni mindent. Van még más esetleg?.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
kakuk.tamas
addikt
Eddig is írt az Egészség App (és a Heart Analyzer app) VO2 értékeket W5 esetén?
Mert eddig nem tűnt fel, most meg látom mindkettő ír értékeket…Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Üdv...De rég jártam itt Csak beugrottam szólni, hogy napokon belül én is egy iWatch tulaj leszek. 5-öst szerettem volna, de Series6(GPS+Cell) lett belőle.. Telekomtól hűségcsoport hosszabbítás keretében Product(RED) színben
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
GreenGoblin
őstag
válasz st3v3np3t3r #357 üzenetére
Olyan nagy az öröm látom, hogy 3 topikba is bemásoltad ugyanezt vagy lehet még többe...
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
válasz GreenGoblin #358 üzenetére
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
joey04
titán
Plusz egy halott topikba...
-
joey04
titán
válasz GreenGoblin #361 üzenetére
hullagyalázás
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok. Nem vahyok képben alma fronton. Mikor jön a vércukor mérésére is alkalmas Apple Watch?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
válasz GreenGoblin #364 üzenetére
Köszönöm szépen, esetleg közöltek már dátumot?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
rayoliviero
veterán
Az Apple Watch tölthető iPhone-ról?
-
d.mate08
tag
-
Ngtx
aktív tag
Sziasztok.
Watch vásárlás előtt állok és érdekelne néhány dolog.
Első körben az, hogy tényleg ilyen 1-2 nap az üzem idő amit bírnak?A másik ami miatt nekem fontos lenne, hogy én hangalapúan vissza tudok válaszolni óráról úgy, hogy a telefon mondjuk a kocsiba van én a közelben meg teszek veszek? (Persze közvetlen a kocsi körül.)
apple user
-
gabriel26
tag
-
gabriel26
tag
Magneses borpant vetelen gondolkodom . Valaki hasznal ilyet esetleg? Velemeny rola?
Illetve barmely premium szij alternativara otletet elfogadok olyan 50-70 ezerig bezarolag -
GreenGoblin
őstag
válasz gabriel26 #377 üzenetére
Érdekes. Az én hatosom tegnap délben vettem le töltőröl most van 47-en. Bluetooth kétszer volt csak bekapcsolva, always on ki van kapcsolva, nem is edzettem, alvást mérte. Kb. 10-20 százalék lesz benne holnap délben. Így bírja ki a két napot.
Ha minden be lenne kapcsolva akkor egy napot bírna.[ Szerkesztve ]
-
Nekem 2-es acél van,és 3-4 napot vígan elmegy egy töltéssel.
Na jó azt hozzá teszem hogy munkába nem hordom csak délutánonként meg hétvégén.
Egyébként normál használat mellett ez is 2 nap alatt lemerül.
Komolyan nem értem miért nem tudják úgy megcsinálni ezeket mint a konkurenciánál,hogy 2-3 hetet kibírjanak. Már agyaltam hogy fentebb lépek,de nekem ez az óra bőven jó amire kell,de ha az akkuidőt meg tudnák növelni nem 1-2 nappal,akkor szerintem egyből váltanék! -
kakuk.tamas
addikt
Nah, az utolsó béta sikeresen kinyírta a stabil kapcsolatot a telefon és az óra között. Az óra szoftvere lett elcseszve. Valamikor be se kapcsol az óra…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
balinlin
senior tag
válasz kakuk.tamas #382 üzenetére
Dev vagy public? Public esetén nem találkoztam ilyennel.
-
Ngtx
aktív tag
válasz GreenGoblin #383 üzenetére
Persze lehet mondani, hogy a telefon is 1 napot bír ki ha nyúzzuk. Oké ez így is van, de a kettőt ne említsük már 1 lapon.
apple user
-
vans?
őstag
válasz GreenGoblin #383 üzenetére
Igen, ez a leggyengebb resz, de szerintem a tobbi feature karpotol, en nem bantam meg. Felesegemnek is van, o is nagyon szereti.
hábm bábm
-
kakuk.tamas
addikt
válasz balinlin #384 üzenetére
Public. Nálam is ma produkálta először.
Azzal kezdődött, hogy feloldásnál kiírta, hogy nem lehet kapcsolódni az órához. Utána kikapcsoltam az órát, és kb 5 percen keresztül Alma logó és néha fehéren bevillant az egész kijelző.De a telón se oké a béta, ha sokáig van töltőn a telefon, és lehúzod, a zárképernyőn kint marad a “xy% feltöltve” szöveg.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
balinlin
senior tag
válasz kakuk.tamas #388 üzenetére
Ezek egyikét sem tapasztaltam, lehet csak szerencsés vagyok. (iXs+S5 cellular)
-
GreenGoblin
őstag
válasz kakuk.tamas #382 üzenetére
Gondolkodtam rajta hogy bétázzak de az ilyenek miatt jobban tettem hogy nem.
-
Gedeon31
addikt
A Watch fehér szíja mennyire kényes olyan szempontból ,ha melegebb idő van és jobban izzad a kéz? Előfordul besárgul a szíj?
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Lenne egy kérdésem: eddig egy sima 44-es alu AW6-ot használtam. Amikor Deezeren zenét hallgattam a kocsiban a telefonról BT-on átjátszva a kocsi rendszerére, akkor az órán is ment a zene menüje automatikusan, úgy, hogy nem kellett semmit pluszban elindítanom az órán. Voltak vezérlő gombok, számcím kiírás, stb.. Az órát lecseréltem egy acéltokos 44-es AW6-ra. Ezen viszont nem megy a zene menüje. Mit és hol kellene beállítanom, hogy visszaálljon a régi rend?
Zoli
-
SeatZola
őstag
Egy sima 44 mm-es alu 6-osra és egy sima 40 mm-es alu tokos 4-esre milyen üvegfóliát javasoltok?
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingatlanos topic!
- Öregszem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest