Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CrAzY88

aktív tag

válasz xhege #2415 üzenetére

Az AW-hoz képest tényleg fapad, és persze mindkét eszköznek más az erőssége, célcsoportja.

Remélem az Apple tervei között szerepel a kijelző alatti napelem, legalább hatótávnövelésnek.

Igen, a nagyobb verziók (Max, Plus) meg nagyon jók a piacon ha nem a legjobbak, csak nekem nagyok. Azért is babusgatom még mindig a 12 Mini-t.

Imy: Igen, a Garmin felett talán a design miatt is csúszhattam el... Van nekem 2 G-SHOCK-om is, szóval nem idegen nekem ez a küllem, de okosórát nem csak munka és sport alkalmával veszek fel, viszont egy AW tud elegáns is lenni a maga ligájában, picit még az Ultra-ba is bele lehet hunyorogni annyi eleganciát ami elégséges lehet a hétköznapokban (megfelelő számlap+szíj kombó).

A Telefon aksik meg nőnek- és nőnek az energiasűrűséget ill. kapacitást illetően (és a méretet se hagyjuk ki), de sajnos ezzel együtt az energigény is csak nő mint a gomba. Sajnos ezért sincs értelmezhető méretű okostelefon, csak tepsik meg téglák. Ugye a Mini-re is ment a panasz akár itt a fórumon is hogy hamar merül. Pedig a matek kiadja hogy ezek már nem 700 mAh-s aksik közel ugyan abban a méretben, hanem a többszöröse (i4 volt azt hiszem 1350, egy Nokia 3310 meg 650 mAh-s).

Új hozzászólás Aktív témák