- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
Ha jól értelek, akkor az a megoldás hogy csinálsz egy olyan számlapot ami csak az időt tartalmazza.
Én ezt szoktam munkában használni, kevesebb mint 1%-ot merül óránként:
Moduláris ultra, kigyomlálva minden más.
Az értesítéseket, szenzorokat meg miegymást pedig telefonon is tudod szabályozni a megfelelő beállításokban.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
Köszi a választ.
Nekem fekete van évek óta, a karcok még nem is vészesek. Nálam a problémás része a szemek között van, ott nem nagyon van festék, ami volt az le is kopott, és ugye az illesztés nem annyira knapp hogy ne látszódjon ki a fekete szín miatt.
Most meg megadta magát egy bújtató a csatban, azért keresek utódot.
Szerintem a kopás nálad nem lesz olyan vészes, mivel a festés színben majdnem azonos az anyag színével (nyílván, némi túlzással).
Szerk: az én esetemben is kínairól beszélünk.[ Szerkesztve ]
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
Azt a mikulásost adnám nyáron a strandon, hadd pukkasszak polgárt
Az a fém szíj gyári, vagy ugyan úgy kínai ami gyári, Apple logóval?
Érdekelne a minősége, pl színben mennyire passzol össze a tokkal, mennyire nyeklik-nyaklik...?Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
Az AW-hoz képest tényleg fapad, és persze mindkét eszköznek más az erőssége, célcsoportja.
Remélem az Apple tervei között szerepel a kijelző alatti napelem, legalább hatótávnövelésnek.
Igen, a nagyobb verziók (Max, Plus) meg nagyon jók a piacon ha nem a legjobbak, csak nekem nagyok. Azért is babusgatom még mindig a 12 Mini-t.
Imy: Igen, a Garmin felett talán a design miatt is csúszhattam el... Van nekem 2 G-SHOCK-om is, szóval nem idegen nekem ez a küllem, de okosórát nem csak munka és sport alkalmával veszek fel, viszont egy AW tud elegáns is lenni a maga ligájában, picit még az Ultra-ba is bele lehet hunyorogni annyi eleganciát ami elégséges lehet a hétköznapokban (megfelelő számlap+szíj kombó).
A Telefon aksik meg nőnek- és nőnek az energiasűrűséget ill. kapacitást illetően (és a méretet se hagyjuk ki), de sajnos ezzel együtt az energigény is csak nő mint a gomba. Sajnos ezért sincs értelmezhető méretű okostelefon, csak tepsik meg téglák. Ugye a Mini-re is ment a panasz akár itt a fórumon is hogy hamar merül. Pedig a matek kiadja hogy ezek már nem 700 mAh-s aksik közel ugyan abban a méretben, hanem a többszöröse (i4 volt azt hiszem 1350, egy Nokia 3310 meg 650 mAh-s).Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
Ebben az ökoszisztémában biztos hogy jól ki fog teljesedni, ha ez az ökoszisztéma nekem nem lett volna a döntés pillanatában, akkor Instinct 2 Solar lett volna az hót' sicher.. Csak ugye ami van az egyikben...
Nálam most már lelki béke van, remélem neked is be fog válni, és nálad is az lesz!
Ha esetleg mégsem jönne be, én Garmira szavazomAkku-töltés fétisem/undorom/félelmem van szinte mindig hogy valamim le fog merülni. Na a telefon miatt nem aggódom már mert rajtam van az U2 ami azért egy húzos bulit akkor is végig visz LTE üzemben, ha a telefon már kidőlt mert pl nem töltöttem spontán buli előtt.
[ Szerkesztve ]
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
Megmondom őszintén, nekem már nincs mindig energiám a körülöttem lévők számára századjára elmagyarázni hogy Bluetooth, wi-fi, és az alkalmazások kilövése puszta önszívatás. Most a topiktárs látta volna kárát annak hogy néha már én sem teljes értékűen adom tovább a tudást, ha nem egészítetted volna ki ezzel az apró, de fontos infómorzsával.
De ez nem a kolléga személye ellen irányult.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
válasz Gabesz87 #2333 üzenetére
Szerintem felesleges ki-be kapcsolgatni, ha közelben van a telefon akkor amúgy sem fogja használni.
Az a tapasztalatom hogy frissen beüzemelt AW merül mint a Titanic az első pár nap és idővel szépen beáll, 1 hónapja vásárolt U2-m is ezt csinálta illetve az elődje is.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Path of Exile 2
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen monitort vegyek?
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest