Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNPSP

    aktív tag

    Sziasztok!

    Kb. 2010 ota iPhone es iPad felhasznalo vagyok, viszont mindig Windows-os gepeket hasznaltam. Evvegetol elutazok kulfoldre 1-2 evre, es tervezek olyan gepet kivinni, ami konnyen hasznalhato a mindennapokban (netezes, youtube, filmek, ilyesmi - tehat alapvetoen nem jatekra kell), es persze megbizhato is, ezert nezegetem a Mac-eket.

    Par kerdes felmerult bennem, ezert kereslek titeket:
    - a windows utan mi az amire pl kifejezetten figyeljek a vasarlaskor, van barmi amit erdemes kiprobalni?
    - lattam a tema osszefoglalot ahol le van irva hogy konnyu atallni mas rendszerrol... nektek ez milyen volt, es kb mennyi ido? mi az ami igazan megtetszett pl a windows utan a Mac-ben, a mindennapi felhasznalasban? :)
    - mivel a Windows-t megszoktam, es vannak is csak oda programok amiket hasznalnek neha, igy az a kerdesem hogy a Mac gepen a win futtatasa mennyire gordulekeny, erdemes ezzel foglalkozni, vagy probaljak meg kizarolag a mac rendszerenel maradni?

    Koszi, szep napot!

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=

Új hozzászólás Aktív témák