- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ez alapvetően az IT Café területe, nem a mienk. Mi elsősorban eszközökkel foglalkozunk, nem pedig szolgáltatásokkal (nyilván van ezek között egy metszet). De leginkább azért skippeltük a témát, mert az ilyen területeken tényleg mások jártasabbak, gyorsabbak, jobban informáltak, vannak kapcsolataik pénzügyi illetékesekhez, kártyakibocsátókhoz, fintech területhez, nekünk viszont ez kívül esik a szakterületünkön. Tökre nem tartom szerencsésnek, amikor csak azért kotyogunk bele egy témába, mert pont egy adott cég mobilokat is gyárt, a Vision Pro sem volt itt téma és a Xiaomi rúdporszívó sem. Ahol evidenciák vannak (bírósági ítélet egy tiltásról, szabadalmi huzavona) ott nyilván nagyobb magabiztossággal tudunk nekiugrani egy ilyen anyagnak, mint olyan területen, ahol sok a feltételezés és egy gazdasági fókuszú szerző talán kisujjból kirázza az összefüggéseket, én sajnos nem vagyok ilyen.
Szerk: hidd el, hogy volt róla házon belül eszmecsere, hogy nekivágjunk-e egy ilyen anyagnak, de olyan gyorsan jöttek legutóbb is az információk a net minden bugyrából, hogy percről-percre változott a képlet, nem lett volna könnyű rendet vágni ezek között, aztán végül meg is oldódott lassacskán. Más kérdés, hogy kétszer beleszaladni ugyanabba a pofonba Apple szinten rohadt kínos - és megint más kérdés, hogy statisztikailag mérhetetlen kevés ügyfelet vesztettek ezzel, ami viszont baromira megmutatja az Apple ügyfélmegtartó erejét. (Ez mondjuk szerintem egy jóval érdekesebb téma, szívesen neki is ugranék, de szerintem kapásból három napos munka, arra pedig egyszerűen nincs kapacitás.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone topik
- GTA V
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged