- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Azért nem pártolnak el az ügyfelek, mert mint kiderült, ott a hiba akivel az Apple itthon szerződött. Vélhetőleg OTP. Másrészt az első esetben csak a magyaroknál volt gond, külföldi sajtóban alig volt erről hír. Arról több hír van, hogy csak 80hz-en ját a 16p görgetés közben... A mostani esetben pedig azonnal léptek és végbe sem ment a legtöbb esetben a levonás. Érdekes módon egy helyen olvastam, hogy most nem csak magyarokat érint, de azt is csak átvette pár oldal, semmi konkrétum nincs, és most sem cikkeznek erről a külföldi oldalak. Szóval inkább a bankrendszerben ingott meg az emberek hite. Az Apple részéről egy hiba van a storyban: Az ügyfelek felé nem volt kommunikáció. Az szép dolog (és elvárt), hogy a bankokkal azonnal kapcsolatba léptek, de az ügyefelek felé semmilyen hivatalos értesítés, információ nem jött tőlük. Na ez a gáz ebben az ügyben.
-
.Szaki.
addikt
Ez így van. Pontosan ezt írtam le, hogy nincs.
Nem értem a gondot, a hozzászólásomban egyáltalán nem volt semmi bántó szándék, pusztán leírtam a véleményem. Ahogyan azt itt a fórumon szoktuk, bár tény, hogy egyre kevésbé látom értelmét, mert úgy egyébként a szövegértéssel tényleg egyre több esetben van probléma, mindez vegyítve elképesztő frusztráltsággal. Ebben az esetben viszont nem látom, hogy mi a probléma a hozzászólásommal, pedig tudom, hogy finoman szólva én sem vagyok tökéletes.
Azt, hogy a Szerzőt magával ragadták a kínai gyártók termékei pontosan az támasztja alá, hogy a konkurensekről a táblázat kivételével - és egyetlen egy alkalom kivételével, ahol szerepel a Galaxy - a szövegben nincs szó. Az összegzésben, ahol jellemzően szokott konkurensajánlás lenni, szintén nem szerepel sem a Samsung, sem pedig a Google példának okáért. Ellenben a teszt során többször is szerepelnek olyan készülékek, amik - ahogyan Te is említed - nem a konkurensei, csak a szerző szerint innovatívok. Igen, tudok az XT-ről, volt róla nem egy cikk, egyszer sem szóltam hozzá, mert engem személy szerint baromira nem érdekel, na meg azt sem tudom, hogy mitől számít ennyire innovatívnak az, hogy egy telefonra amin már eleve van egy zsanér, rátesznek még egyet.
Ezzel viszont nincs semmi gond, nem azt írtam, hogy "fizetett, meg fan, meg bérenc", meg tököm tudja (nem is gondolom így), egy tesztben minden esetben lesz szubjektivitás, hiszen ez egy ilyen műfaj, ez erről szól. Pusztán úgy éreztem, hogy ebben a szokásosnál megítélésem szerint picit több volt az ilyesfajta szubjektivitás, és kevesebb volt az objektivitás. (Konkurensek hiánya az írásban példának okáért) Ezt pedig galád módon leírtam a fórumra. Ez lehet hiba volt, legközelebb átgondolom, hogy van-e ennek értelme, főleg, hogy egyre több alkalommal ütköztem falba. Ez nem jelenti azt, hogy a színvonallal bármi probléma lenne, pláne nem én fogom azt meghatározni, amikor mindketten tudjuk, hogy én nem tudok úgy írni, ahogy a Szerző. (Ez tény.) Ennyi az egész. Tényleg nem volt sértő szándékom.
Maradok tisztelettel.
-
doooo
veterán
És azok a példák mind illeszkednek egy bizonyos kategóriába. Olyanokról nem is beszélve, hogy amúgy kinek, mi számít "innovációnak". Mert mondjuk egy random Sony szenzor, amit pl. a Xiaomi használ nem innovatív, csak egy alkatrész, amit amúgy 4 másik gyártó is használ, és amiben semmi új, vagy rendkívüli nincs. És ettől még lehet jobb, mint jelen teszt alanya, de ugye itt most nem arról van szó, hanem, hogy mi "innovatív". Egy hajlítható eszköz felsorolása is teljesen irreleváns (olyan alapon, hogy "hát az hajlítható!"), mert ilyen alapon minden nem-hajlíthatónál fel kellene sorolni őket (házon belül is, például egy nagyszerű Magic 6-tal, vagy Pura 70-nel szemben).
Egyébként meg ha már szövegértés, én szerencsére sehol nem írtam "konkurensekről", szóval ez rossz helyre lett címezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest