Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
üzenetére
Pengén nyomod a szavak kiforgatását, bár láttuk már ezt tőled. Ha engem nem zavar, hogy te koktélt iszol, amikor megkívánod (váljék egészségedre), akkor engedd meg nekem, hogy bizonyos tárgyak esetén én meg csajosnak tartsam a fehér színt. Tőlem egyébként nyomhatod fehér övvel a derekadon a diszkóban, ha ahhoz van kedved, de én biztosan nem venném fel, mert szerintem nőies. (A díszegyenruhás példád egyenesen nevetséges. Ha érdekel, hogy miért van úgy, olvass utána. Egyébként szoknyát sem vennék fel csak azért, mert a skót férfiak felveszik
)
Egyébként nem gondolom, hogy ebbe a témába ennyire bele kellene állni, így részemről én ezt be is fejezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- LEGO klub
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)