- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem vitatkozom, csak leírtam én totál abszurdnak gondolom, hogy egy alap fehér szín "csajos" lenne bármiben. De főleg egy használati tárgyban, nevetséges számomra a gondolat, hogy akkor kategorizálsz minden tárgyat, fehér telefon csajos neked, de fehér bögréből inni nem probléma? Tényleg, neked fehér AirPods még belefér? Számomra abszurd az egész.
Miért ne ennék puncs fagyit? Olyat eszek amilyet akarok, mert leszarom ki mit gondol, ez volt a példa lényege, sörözéskor is van hogy valamilyen gyümölcsös koktélt iszok inkább, mert leszarom ki mit gondol, nekem 35 fokban a hideg epres cucc esik jobban, nem a sör.
A konkrét példáidra is rákontrázok: amerikai, brit sereg, tengerészet, légierő akármi, kapaszkodj meg előfordul fehér öv és fehér kesztyű díszegyenruhához, nem gondolom ettől mindjárt "csajosak" lennének a katonák. Fordítva is létezik a jelenség? Egy nő fekete bugyiban már férfias, vagy hogy van ez? Ha nő kérdezné fekete iPhone, fekete autó nem túl férfias neki, azon is csodálkoznék hogy merül fel ilyen egy alap színnél, vegye azt amelyik tetszik neki. Szóval továbbra is csodálkozom mi ez, hogy a fehér alap szín, bármiben "csajos" lenne. Ismétlem mindegy, csak megjegyeztem mindig csodálkozom ezen.
-
Speedy007
őstag
Én hipszter vagyok ha elérhető más szín is a fekete vagy a szürke 50 árnyalatán kívül akkor olyat keresek ami tetszik vagy könnyen lehet azonosítani. Volt La Fleur GT S5230,Kék Redmi 5 Plus és 12, Lila Poco F2 Pro, érdekes zöld színű Xiaomi 13 illetve Vodafone Smart 2 vagy 3 érdekes (nem elékszem rá pontosan hogy melyik) rúzs vörös árnyalatba. Ja igen le maradt a W910i barna színben.
Most egy fehér 16 Pro-t nyúzok a sivatagi homok túl csajos szerintem is vagy "tesós" van e pénzem buszra de cigire kellene
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest