- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple Watch
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
Törpilla1987 #2176 üzenetére
Menj be egy üzletbe, ahol van egy pro és egy sima (az utóbbit kiválhatod, akár a sajátoddal is, nem kell 16-osnak lennie). Próbálj a Pro-val egy olyan app-ot, amiben görgetni kell (böngésző, insta, stb.). Ha rögtön hanyatt esel a hatástól eldőlt. Ha nem folytasd 5 percig és válts vissza a másik készülékre. Ha soha többet nem akarod használni, megint világos a helyzet, különben meg nem látod a 60-120Hz különbséget és ezen spórolhatsz.
Ha voltál már úgy, hogy valami túl közel volt és nem tudta lefényképezni, örülni fogsz a makrójának. Ha akartál, repülőt/holdat/madarat fényképezni és egy pötty volt a kép közepén az optika zoom segít. A főkamera gyors, volt már, hogy mondjuk ugráló gyereket akartál fotózni és sosem az elugrást hanem mindig a landolást kaptad csak el, vidd a prot.
Ha zavar, hogy lassított felvételnél szar a videó képe, vidd a prot.
Ha videózol, nem lesz elég a 128-as külső tároló nélkül, az akkor jó ha nagyon akarsz spórolni és vagy nem használod a kamerát vagy folyton mented a produktumot. (A frissítés ebben kishal, nem Windows) -
Zozzer888
addikt
válasz
Szia!
Én egyetlen egy funkció miatt vettem a Pro-t, az a lidar. (Nekem munkához jól jött volna korábban és mióta megvettem már többször jól is jött). Menyasszonyomnak “sima” 16osa van, leírom hogy a neten leírtakon kívűl ami nekem plusz amit tapasztalok:
- 5x optikai zoom, de nem is így írom hanem inkább úgy hogy a 120 mm ekv. gyújtótávú lencse…zseniális, ezt nem gondoltam volna hogy ennyit ad. Régen sokat fotóztam DSLR-rel volt egy erős 6-7 évem sportfotósként, nagyon durva, hogy mennyire elszokott az ember telefonnal a nagyobb gyújtótávtól (meg hát nem is volt), én imádom ezt a “3. kamerát”. Úgy gondoltam néha jó lesz ha valami adattábla magasan van és nem látom de áh… “hobbi célra” is sokat használom, portrézni pl.
- 120Hz-es kijelző jól esik, ezért külön tuti nem fizetnék, mert nekem annyira nem érzékeny rá a szemem, az always on jól jön néha, de eddig csak egyszer kapcsoltam be 2 órára
Ja és a tudat jól jön hogy 0.2”-al nagyobb, amúgy a káva kisebb ténylegesen.
- Az akksi egy picit jobban bírja, pl legutobb egésznapos túristáskodás után a 16-al 20%al értünk haza, a Proval 30-al.
- zseblámpa jópofa, hogy irányítható a fénye, nekem jól szokott jönni, de szintén leginkább munkánál veszem hasznát.
Talán ennyi.(Ha combos játékokkal játszol akkor nem kérdés, hogy PRO, de ebben nem tudok okosat mondani, mert egyikünk se szokott rajta komoly játékkal játszani)
-
Instabil
junior tag
válasz
Eleve Prot veszek, a tobbi csak a neveben 16, roviden ennyi.
Amugy 20M test video van yt on a kamerarol meg mindenrol.. -
HREH
senior tag
válasz
16 Pro előnyei:
- LTPO 1-120Hz kijelző + AOD (kapásból a 120Hz az óriási különbség, ami miatt nem vennék simát)
- A18 Pro, picit magasabb órajel, de ezt nem veszed észre
- +1 GPU mag, ezt sem
- dedikált telefotó kamera, 5x zoom (majd valaki elmagyarázza jobban)
- 4K120 videó, sima 4K60
- pontosabb és gyorsabb a navi
- USB 3.2 Gen 2 (sima csak 2.0)Átlagfelhasználóként maximum a kijelzőt lehet észrevenni, de van, aki nem látja a különbséget.
Mindkettő bőven jó lesz 4-5 évig is, ebben nincs különbség.
Szerintem ilyen használat mellett bőven elég a 128GB. -
válasz
Én 14-ről váltottam 16pro-ra
pont a zoom kamera volt a legfőbb indokom
A legtöbb tárhelyet a fotó de főleg a videók eszik meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- AliExpress tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gitáros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest