- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
Törpilla1987 #2176 üzenetére
Szia!
Én egyetlen egy funkció miatt vettem a Pro-t, az a lidar. (Nekem munkához jól jött volna korábban és mióta megvettem már többször jól is jött). Menyasszonyomnak “sima” 16osa van, leírom hogy a neten leírtakon kívűl ami nekem plusz amit tapasztalok:
- 5x optikai zoom, de nem is így írom hanem inkább úgy hogy a 120 mm ekv. gyújtótávú lencse…zseniális, ezt nem gondoltam volna hogy ennyit ad. Régen sokat fotóztam DSLR-rel volt egy erős 6-7 évem sportfotósként, nagyon durva, hogy mennyire elszokott az ember telefonnal a nagyobb gyújtótávtól (meg hát nem is volt), én imádom ezt a “3. kamerát”. Úgy gondoltam néha jó lesz ha valami adattábla magasan van és nem látom de áh… “hobbi célra” is sokat használom, portrézni pl.
- 120Hz-es kijelző jól esik, ezért külön tuti nem fizetnék, mert nekem annyira nem érzékeny rá a szemem, az always on jól jön néha, de eddig csak egyszer kapcsoltam be 2 órára
Ja és a tudat jól jön hogy 0.2”-al nagyobb, amúgy a káva kisebb ténylegesen.
- Az akksi egy picit jobban bírja, pl legutobb egésznapos túristáskodás után a 16-al 20%al értünk haza, a Proval 30-al.
- zseblámpa jópofa, hogy irányítható a fénye, nekem jól szokott jönni, de szintén leginkább munkánál veszem hasznát.
Talán ennyi.(Ha combos játékokkal játszol akkor nem kérdés, hogy PRO, de ebben nem tudok okosat mondani, mert egyikünk se szokott rajta komoly játékkal játszani)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512 GB GARI: 2028.06
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest