Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zozzer888

addikt

válasz Törpilla1987 #2176 üzenetére

Szia!

Én egyetlen egy funkció miatt vettem a Pro-t, az a lidar. (Nekem munkához jól jött volna korábban és mióta megvettem már többször jól is jött). Menyasszonyomnak “sima” 16osa van, leírom hogy a neten leírtakon kívűl ami nekem plusz amit tapasztalok:

- 5x optikai zoom, de nem is így írom hanem inkább úgy hogy a 120 mm ekv. gyújtótávú lencse…zseniális, ezt nem gondoltam volna hogy ennyit ad. Régen sokat fotóztam DSLR-rel volt egy erős 6-7 évem sportfotósként, nagyon durva, hogy mennyire elszokott az ember telefonnal a nagyobb gyújtótávtól (meg hát nem is volt), én imádom ezt a “3. kamerát”. Úgy gondoltam néha jó lesz ha valami adattábla magasan van és nem látom de áh… “hobbi célra” is sokat használom, portrézni pl.

- 120Hz-es kijelző jól esik, ezért külön tuti nem fizetnék, mert nekem annyira nem érzékeny rá a szemem, az always on jól jön néha, de eddig csak egyszer kapcsoltam be 2 órára :) Ja és a tudat jól jön hogy 0.2”-al nagyobb, amúgy a káva kisebb ténylegesen.

- Az akksi egy picit jobban bírja, pl legutobb egésznapos túristáskodás után a 16-al 20%al értünk haza, a Proval 30-al.

- zseblámpa jópofa, hogy irányítható a fénye, nekem jól szokott jönni, de szintén leginkább munkánál veszem hasznát.

Talán ennyi.

(Ha combos játékokkal játszol akkor nem kérdés, hogy PRO, de ebben nem tudok okosat mondani, mert egyikünk se szokott rajta komoly játékkal játszani)

Új hozzászólás Aktív témák