- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpv
aktív tag
válasz
Albert.Tamas #4 üzenetére
Miért gondolod így? Miért sikerült jobban az Iphone 15?
-
gattolino
senior tag
válasz
Albert.Tamas #619 üzenetére
Én a 15 Plus-t venném. Legjobb üzemidőben, kamera fantasztikus. A Pro felesleges szerintem
-
Snoop27
őstag
válasz
Én a 256-os 15 pro-t választanám.
-
madkiller
őstag
válasz
512es PMem van 3 hete van még 211gb a foglalt terület. Mondjuk én átköltöztettem egy csomó képet ami volt vagy 80-90gb.
-
janeszgol
félisten
válasz
Én, amit ajánlok neked, az a 256-os sima 15. Az a legoptimálisabb vásár szvsz.
Igaz én februárban a Plus verziót veszem (128 vagy 256, de nekem elég a 128 is). Nálam az akku miatt csak és kizárólag a Plus verzió jöhet szóba.
Addig meg olvasgatok. Ha nagyon gyengeminőségű akku kerülne bele, akkor nem fogom megvenni. Addigra kiderül. -
atirag
őstag
válasz
Igen ez engem is érdekelne
-
Bilux
veterán
válasz
Albert.Tamas #12 üzenetére
Úgy tudom igen
-
Legendd
senior tag
válasz
Ma este megy ki a videóm a 15 vs. 14 Pro összehasonlításról. És érdekes, mert a főkamera nekem jobb a 15-nél, és ott az USB-C is. Szóval ha valaki elviseli a 60 Hz-es kijelzőt, akkor majdnem többet kap tőle, bár ettől nekem még mindig a Pro kellene.
Az iPhone 15 Próról: Vettem is magamnak 15 Prót, én nem mertem bevállalni a 15 Pro Maxot, túl nagy, hiába kényelmesebb. Sosem volt melegedési problémám, mondjuk az üzemidőtől sem esek hasra, a nap vége éppen-éppen. Ettől még hiába, egyszerűen bármilyen más androidos telefont használok, az alapvetőnek számító appok közötti váltás sem tud annyira gördülékenyen futni. Egyszerűen nem vagyok Apple fanatikus, de hogy a mindennapokban jobban használható, az tuti. Normális használat mellett semmi melegedés nincs (eddig sem volt, nemhogy a 17.0.3 óta).
De egy kis érdekesség teljes terhelés alatt (3D Mark Wildlife Stress test). Egymás mellett:
13 Pro - 14 Pro - 15 Pro
-
pamesz
tag
válasz
Én azért várok egy Pro Max-ra, majd utána eldől megérte-e cserélni a 13-as szériát. Csak reméljük idén lesz belőle készlet.
Nekem most a sok negatív dolog még jobban meghozta a kedvem a telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Modding és elektronikai kérdések
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest