- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Részemről meg pont az van, hogy egyszer váltottam még 11-es szériánál Pro max-ra, azóta csak azokat veszem. Nagy, de megszoktam. Sokmindent ezen intézek, van M1 air és M1 iPad is mellett, de mindegyiknek megvan a "helye", előbbit monitorra kötve BT bill és egér (Logi Craft és MX master 3), míg az iPadot inkább asszony nyüstöli.
A hőmérséklet érékeket én is köszönöm, és csak alátámasztani tudom, hogy általános használat mellett nem melegszik egyáltalán (Safari sok lap, multitask ezerrel, e-mail, yt, stb). 14 PM-ról nem nagy előrelépés, egyszerűen rászánok minden évben annyit, hogy megvegyem az aktuális újat. Én a RAM-nak örülök, tudtam a 6GB-al is újratöltetni dolgokat, talán most a 8-al már nem fog. A fogása tényleg sokkal jobb, olyan, mintha az egész telefon sokkal vékonyabb lenne érzetre. A kisebb súly őszintén szólva nekem annyira nem tűnik fel, mint azt sokan mondogatták. Action Button úgy jó, hogy shortcut-al beraktam egyszerre több parancsot (vpn ki-be kapcs, task, authernikátor, stb.). Csak 1-1 dolog állítására nem túl parktikus/jóformán felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- OLED TV topic
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest