- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legendd
senior tag
Amúgy még egy dolog, ami szerintem fontos lehet vásárlás esetén.
A legmelegebb a 15 Pro volt, de stabilitásban messze túlmutatott a 13/14 Pro pároson. Viszont ez merült a legtöbbet, 15%-ot, a 13 Pro a 86%-os akkuval merült ennyit, a 14 Pro pedig 10%-ot.
-
Legendd
senior tag
válasz
Albert.Tamas #4 üzenetére
Ma este megy ki a videóm a 15 vs. 14 Pro összehasonlításról. És érdekes, mert a főkamera nekem jobb a 15-nél, és ott az USB-C is. Szóval ha valaki elviseli a 60 Hz-es kijelzőt, akkor majdnem többet kap tőle, bár ettől nekem még mindig a Pro kellene.
Az iPhone 15 Próról: Vettem is magamnak 15 Prót, én nem mertem bevállalni a 15 Pro Maxot, túl nagy, hiába kényelmesebb. Sosem volt melegedési problémám, mondjuk az üzemidőtől sem esek hasra, a nap vége éppen-éppen. Ettől még hiába, egyszerűen bármilyen más androidos telefont használok, az alapvetőnek számító appok közötti váltás sem tud annyira gördülékenyen futni. Egyszerűen nem vagyok Apple fanatikus, de hogy a mindennapokban jobban használható, az tuti. Normális használat mellett semmi melegedés nincs (eddig sem volt, nemhogy a 17.0.3 óta).
De egy kis érdekesség teljes terhelés alatt (3D Mark Wildlife Stress test). Egymás mellett:
13 Pro - 14 Pro - 15 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NBA és kosárlabda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest