Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
+1 Spigen Ez Fit HD, ezelőtt én sem használtam fóliát vagyis 1-2x próbára, de max 1 hónap után mindig repültek. A sima műanyag fólia tapintása nem volt, olyan a színek sem voltak olyanok a kijelzőn. Volt öngyógyítós, na annak volt a legrosszabb a tapintása. Aztán uv lámpával felhelyezett üveg. Az vastag volt esésre repedt, tört le a széléből stb. Sokáig nem is használtam inkább fóliát. Erre ezt feltettem szept 25en nagyon baba. Vékony üveg, olyan mintha nem is lenne rajt semmi. Tapintásra csúszós, mint az új telefonkijelzo, mert oleofob bevonat van rajt és ezért száraz ronggyal le tudod törölni az ujjlenyomatokat. Ejtésre nem törik. Kopogtatásra is olyan, mintha a telefon kijelzőjét kopogtatnád. Színek sem változtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mini PC
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi