- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
+1 Spigen Ez Fit HD, ezelőtt én sem használtam fóliát vagyis 1-2x próbára, de max 1 hónap után mindig repültek. A sima műanyag fólia tapintása nem volt, olyan a színek sem voltak olyanok a kijelzőn. Volt öngyógyítós, na annak volt a legrosszabb a tapintása. Aztán uv lámpával felhelyezett üveg. Az vastag volt esésre repedt, tört le a széléből stb. Sokáig nem is használtam inkább fóliát. Erre ezt feltettem szept 25en nagyon baba. Vékony üveg, olyan mintha nem is lenne rajt semmi. Tapintásra csúszós, mint az új telefonkijelzo, mert oleofob bevonat van rajt és ezért száraz ronggyal le tudod törölni az ujjlenyomatokat. Ejtésre nem törik. Kopogtatásra is olyan, mintha a telefon kijelzőjét kopogtatnád. Színek sem változtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest