Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fabokf

tag

válasz fery02 #35750 üzenetére

Nagyon kíváncsi lennék, mi az a trükk... én 2 évig toltam folyamatosan, aztán nagyon felcseszte az agyam az eventek(szerintem) igazságtalansága, ezért egy évre jegeltem, majd megint beletettem fél évet,mert akadt némi változás az event díjazásban...de sajnos nekem ez se hozta el azt, amit reméltem, így azóta felé se néztem :)
    Nekem amúgy az volt a tapasztalatom, hogy az eventek első 2-3 napját gyerekjáték volt teljesíteni és utána alkatrészt farmolni az event kocsi upgrade-hez/PL szinthez... viszont a 4.nap környékétől kezdve néha már nem volt elég az időlimit az egyes napok közt arra, hogy időben továbblépjek és még farmolhassak is, így mindig az lett a vége, hogy az utolsó napot totális hátrányban kezdtem...egyszer próbáltam meg, hogy mi lesz akkor, ha nekiállok ticketeket venni az összefarmolt aranyon, meg refreshelem a próbálkozásokat, meg minden de még így is hajszál híjja volt annak, hogy sikerült eljutnom a végére...ekkor még arra is hajlandó voltam h 30 napos "bérletet" vegyek, ami ugye naponta adott egy kis mennyiségű aranyat... de ezzel se értem sokat...egyszerűen a végét mindig túlságosan kicentizik és azon az ég adta világon semmi, még az arany elköltése se segít...főleg, ha nem tudod kiforgatni azt az alkatrészt, ami kellene, mert a mázli istennője magasról tojik rád :D és ezen az se változtatott, hogy most már 3 tierbe sorolták a nyereményeket és az 5.nap után megnyerhetsz egy alap verziót az event kocsiból...attól még a rerun alatt ugyan úgy ki kell maxolnod a többi fejlesztésért... de mondom, ez az én észrevételem, nekem emiatt csalódás maradt a játék...

Új hozzászólás Aktív témák