Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Patikamérlegen számolgatják az iPhone 17 Air komponenseit
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabokf
tag
válasz
fery02 #35750 üzenetére
Nagyon kíváncsi lennék, mi az a trükk... én 2 évig toltam folyamatosan, aztán nagyon felcseszte az agyam az eventek(szerintem) igazságtalansága, ezért egy évre jegeltem, majd megint beletettem fél évet,mert akadt némi változás az event díjazásban...de sajnos nekem ez se hozta el azt, amit reméltem, így azóta felé se néztem
Nekem amúgy az volt a tapasztalatom, hogy az eventek első 2-3 napját gyerekjáték volt teljesíteni és utána alkatrészt farmolni az event kocsi upgrade-hez/PL szinthez... viszont a 4.nap környékétől kezdve néha már nem volt elég az időlimit az egyes napok közt arra, hogy időben továbblépjek és még farmolhassak is, így mindig az lett a vége, hogy az utolsó napot totális hátrányban kezdtem...egyszer próbáltam meg, hogy mi lesz akkor, ha nekiállok ticketeket venni az összefarmolt aranyon, meg refreshelem a próbálkozásokat, meg minden de még így is hajszál híjja volt annak, hogy sikerült eljutnom a végére...ekkor még arra is hajlandó voltam h 30 napos "bérletet" vegyek, ami ugye naponta adott egy kis mennyiségű aranyat... de ezzel se értem sokat...egyszerűen a végét mindig túlságosan kicentizik és azon az ég adta világon semmi, még az arany elköltése se segít...főleg, ha nem tudod kiforgatni azt az alkatrészt, ami kellene, mert a mázli istennője magasról tojik rádés ezen az se változtatott, hogy most már 3 tierbe sorolták a nyereményeket és az 5.nap után megnyerhetsz egy alap verziót az event kocsiból...attól még a rerun alatt ugyan úgy ki kell maxolnod a többi fejlesztésért... de mondom, ez az én észrevételem, nekem emiatt csalódás maradt a játék...
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Nintendo Switch 2
- Yettel topik
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elden Ring Nightreign teszt
- További aktív témák...
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest