Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Microsoft Rewards
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
Egy kaland játék, egy warriorar vagy, akivel olyan küldetéseket kapsz amivel megmentheted a környezeted. DE pixel grafika ne hátráltasson be, mivel ennek ellenére, össze csiped a képet 1. szép, hangulatos, mindennek van logikája minden kihat a jövődre (játékon belül) és a Zene, no ott leesett az állam, sőt kéri hogy fülhallgatóval hallgasd nagyobb élmény. Tényleg
(nem szeretnék Spolierezni mert nagyon megéri) Hasonló mint az a 2D játék playen volt. Another World -
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Nagyon hangulatos, jók a zenék, jó a történet. Zseniális
Superbrothers: Sword & Sworcery EP1
FPS (Tegra only)
Helikopteres
-
korcsillio
addikt
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem vagyok egy photoshopkirály (és akkor még finoman fogalmaztam)
Ha valaki rajzol egy olyat, ami szép, akkor lecserélem 
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! A Wild Blood című játékkal játszom ami nagyon tetszik. Tudtok ajánlani hasonló játékot? Ami viszont zavar, hogy igazán jól tudjál fejlődni az plusz költséget jelent. Ezt nem tartóm korrektnek.
-
rocki15
tag
Boldog Karácsonyt minden touch-gamernek

-
rgyorgy
tag
Boldog Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek nagy gameloft akció.[link]
-
Terkk
tag
Tudtok valami jó RPG játékot?
-
Bavid
senior tag
Anomaly Korea! Az Anomaly Warzone Earth úgymond következő része, igazán egyedi játék, mindenkinek ajánlom!
-
Terkk
tag
sziasztok
valaki játszik Zenonia 5 -el?
lvl 49 bersekerrel vagyok, a nevem btomye292 -
kovsol
titán
DAILY DEAL! Get 70% Off Plants vs. Zombies 1$
Akinek nincs meg szerintem kötelező vétel ennyiért most! Ez tipikusan egy olyan játék ahol az érintő képernyővel való kezelés még előny is.
-
TazLeacher
nagyúr
Csak egy javaslatom lenne: az ikonját cseréld le, mert az az egyedüli, ami szörnyen gagyi...
Ja, meg még egy: a "bot" vagy nem tudom mi a neve dizájnjába is belenyúlhatnál. Már ebben a verzióban sem egy sima szürke rúd volt. Persze ezek csak külsőségek, ezek hiánya nem vesz el a játékból. -
kovsol
titán
gta3 most le van árazva 1 dolcsira
-
üszök
őstag
Játszik valaki six guns-t?
-
NFS Most Wanted 215 Ft!!! 86%-os akció!
-
BDave
őstag
Elvileg ma jelenik meg a Cut the Rope csapatától: Pudding Monsters
-
BDave
őstag
Ezt próbáljátok ki, nagyon jó!
-
VD
őstag
válasz
Arvernia123
üzenetére
December van és hideg, nem csoda hogy lefagy! Játszál vele meleg helyen!
Esetleg ha leírnád, milyen telefon, milyen rom? Vásárolt vagy virágbolti a játék? Akkor talán, érdemben is kapnál segítséget...
-
wardemi
senior tag
Contre Jour ma este ismerkedtem meg vele. Eddig nagyon élvezetes kis játék. Enyhe logikai, ügyességi. Limbo stílus is bejövős
. -
mode19
csendes tag
valami guitar hero jellegű játék nincsen véletlenül, ami nem ez a lebutított 3 gombos, hanem 5 gombos?
-
blt.62
őstag
Szio! Játszik valaki a slotmashine+ játékkal?
-
Bavid
senior tag
Egy nagyon klassz játékot szeretnék ajánlani nektek: New Orbit: Episode 1.
Fizetős, de nekem nagyon bejött, a bajom csak annyi volt vele, hogy viszonylag hamar végigjátszottam, és várom a következő részt!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
hallerlaller
üzenetére
Azt csináltam, meg, hogy csak 100.000+ letöltött alkalmazásokat jelezzen.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
hallerlaller
üzenetére
Köszi! Az AppSales-re én is kíváncsi vagyok, hogy a saját lista működik-e. Én pont most állítottam a szűrőn, mert állandóan kaptam az értesítéseket.
-
hallerlaller
addikt
válasz
pinnacle
üzenetére
Én már próbáltam és nem küldött értesítést a play-es kívánságlista, viszont arra jó, hogy a fizetős alkalmazásaidat külön tudod gyűjteni, így ha csinálsz factory resetet telón rögtön tudod miket kell visszatelepíteni. AppSales Watchlist viszont elvileg küld, de azt még nem volt alkalmam kipróbálni.
-
Drizzt
nagyúr
Football manager 2013 Handheld. Na végre!
Két meccs már meg is volt. Roda-Ajax: 2-1, Psv-Roda: 4-2. -
zoleeno1
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
igen, 2 nap alatt le is jönne 32k-val, mert annyira vagyok most korlátozva...
-
zoleeno1
veterán
Tudtok nekem ajánlani valami jó poker játékot, ami offline? Simán csak a gép ellen akarok játszani, net kapcsolat nélkül, szürke-unalmas órákban

-
törölt tag
Turbofly HD frissítést kapott! Úgy gondolom ettől jobb sci-fi versengős játék nincs a Play-en.

-
-
pinnacle
nagyúr
Már próbáltad, és nem küldött értesítést? Így tényleg nincs értelme, de akkor mire jó? Az AppSales, pedig állítja, hogy értesítést küld árcsökkenéskor.
-
-
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
PSP-n nagyon szerettem a Killzone Liberation nevű játékot, androidra van valami ehhez hasonló játék?
-
pinnacle
nagyúr
A Playben van beállítási lehetőség arra, hogy egy alkalmazás árcsökkentésekor értesítést küldjön?
-
kervantas
aktív tag
Csak a baldur's gate jönne már ki

-
BDave
őstag
-
edward2
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
ROFL itt valami átverés forog fent. Volt bizony itt egy komment ami a Vice Cityre kérdezett rá.

-
rankesz
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ezen röhögtem én is, hogy folyamatosan másról beszéltetek...
-
hallerlaller
addikt
Nos!Látom nem sikerült átlátni a dolgokat, vagy csak a Vice Cityn jár az eszed, na figy:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#819) BDave: MC4
(#824) rocki15 válasza BDave (#819) üzenetére: Már le is szedték a Play-röl.
(#833) BDave válasza rocki15 (#824) üzenetére: Fent van az.
(#834) rocki15 válasza BDave (#833) üzenetére: Mostmár igen.
(#835) Damage401 válasza rocki15 (#834) üzenetére: Nem látom
(#836) hallerlaller válasza Damage401 (#835) üzenetére: Otta netes link a (#819)-ben.érted.remélem értékeled, hogy így szépen kigyűjtöttem.ok.sziasztok.
-
edward2
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
819es kommentben Modern Combat 4et látok nem Vice Cityt

-
hallerlaller
addikt
Még nem próbáltam, de azt írják támogatja.
Videó Nexus7+PS3 joy. -
rankesz
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
Vice city-t nem próbáltad még véletlenül hogy viszi-e natívan az x360 gamepadot?
-
VD
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem azt írtam, hogy nem pénznyelő! Hanem azt, hogy nem annyira mint a többi hasonló free to play cucc. Simán lehet haladni vásárlás nélkül is. Sokat tanultak a korábbi köcsög árazásuk nyomán kialakult felháborodásokból.
-
89BDave89
tag
Hali!
Tudtok ajánlani olyan játékot, amit 1 telefnon 1 kijelzőn lehet 2en játszani, és nem feltétlenül akció, meg piff puff, hanem valami ügyességi, vagy logikai? (pl mint a 4 player reactor) -
BDave
őstag
-
VD
őstag
Az új kedvencem!!!

Clay Jam
Ingyenes (De lehet pénzért extrákat vásárolni, ha valaki türelmetlen/ügyetlen)
[link]Gyurma golyóval kell agyongázolni gyurma figurákat. A golyót a homokba húzott nyomvonalakkal tudjuk irányítani. A pálya végén pedig fel kell pörgetni és hozzávágni a BOSS-hoz. Az összegyűjtött gyurma mennyiségből extrákat és új gyurma lényeket vehetünk.
-
-
half333
őstag
Most próbáltam ki a vice city-t is,és nem indul,wifin le akarom tölteni a data-t,és azt irja ki a download filed..

-
Jannn
aktív tag
válasz
Arvernia123
üzenetére
Te melyik nyelvet beszéled ? Mert én magyarul nem értem amit mondasz..
-
Arvernia123
tag
de már van telefonra is játékba de mind1 már meg tudtam csinálni amit akartam vele
-
Jannn
aktív tag
válasz
Arvernia123
üzenetére
Nem rárakni kell hanem megvenni

-
Arvernia123
tag
Sziasztok!!
most raktam fel a telefonomra a need for speed moswantedet és valamiért nem indul el rajta,meg milyen játékot tudok rá rakni ami jó is meg olyanok nincsenek ami a gépre van kiadva játékok ?
-
rocki15
tag
Még nem volt említve a topicban ez a szuper játék:
Jet Car Stunts -
atila4
senior tag
Hali! Régen Nokiámon volt egy Aquadig nevezetű játék. Van ilyesmi Androidra?
-
korcsillio
addikt
Üdv!
NFS Most Wanted-el lenne gondom.Eddig normálisan működött,most valami oknál fogva az irányítást nem jól érzékeli.A jobbra-balra helyett,előre hátra dőléssel lehet kanyarodni csak.
Nem tudja valaki hogy mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Fotók, videók mobillal
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Kuponkunyeráló
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nem szeretnék Spolierezni mert nagyon megéri) Hasonló mint az a 2D játék playen volt. Another World
Ha valaki rajzol egy olyat, ami szép, akkor lecserélem

Ja, meg még egy: a "bot" vagy nem tudom mi a neve dizájnjába is belenyúlhatnál. Már
Hát sorry

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én is, vagy amíg nem lesz kontrollerem, mert anélkül FPS-ezni mobilon elég szörnyű