Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Köszi, kipróbálom majd!
-
hallerlaller
addikt
Frissült a SG: DeadZone, most már minden androidra elérhető, gyertek játszani!!
Vegyetek fel, aláírásomban lévő néven vagyok fent.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Arra mit szólsz, hogy egy virágbolti példányt kipróbálva, simán megy SGS2-n is?
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Azért különösen érdekes, mert
Ez az alkalmazás kompatibilis a(z) Sony Ericsson SK17i eszközzel.

-
TazLeacher
nagyúr
Most komoly, hogy megjelenik egy ilyen játék, és nem megy S2-n...?
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Korábban asszem iphone-ra láttam egy játékot, ahol a teló hátlapi kamerájának a képén jelentek meg ellenfelek akiket le kellett lőni (asszem Star Wars témájú volt), Androidra létezik ilyen?
MOD
Ilyesmi
[link] -
-
mttssz
senior tag
Iszonyat addiktív stratégiai játék, célja hogy létrehozzunk egy olyan járványt, ami képes az egész emberiséget kiirtani. Három nehézségi szint, többfajta "kórokozó"-típus, személyre szabható génállomány. Csak ajánlani tudom.

-
-
fatal`
titán
Óriási

Amúgy space defence és google translate fordította térre.
Sajnos felajánlja a developer consoleon a translate használatát. Mondjuk ez a kisebb baj, a nagyobb baj az, hogy sokan használják is 
Nekem az appomnál inkább csak magyar meg angol leírás van, nem égetem magam automata fordítóval

-
elfelejt
aktív tag
Valaki nemtudja hogy az ANDROIDOS LGken milyen főképernyő, menürendszer van? aki el tudná küldeni megköszönném
-
VD
őstag
Remélem lesz más is aki értékeli!!!!

Tér Defense Hogy ez mi alapján lett így elnevezve...

Ingyenes
[link]Na kérem, ez nem más mint a jó öreg 3310-esen megismert Space Impact!!!
A legdurvább, hogy még a menü is a nokia billentyűzetről vezérelhető!!!
-
-
-
ADAM1337
nagyúr
le van árazva a gta3 212ft-ra.
Én egyből megvettem. -
Debesq
tag
Az épp akciós játékokat, programokat hol találom Playen, telefonon?

-
Rx
aktív tag
A lényeg hogy játékot akartam venni.
Mikor az elfogadás és letöltés ikonra ráböktem a felugró ablak címe az volt hogy jelszó megerősítése és ott volt benne az email címem és kérte a google jelszót.
Tehát nem pin kódot kért!!!
Beütöttem az összes általam használt email jelszókat, és egyiket sem fogadta el!Majd beállítottam egy pin kódot és kipipáltam azt a funkciót, hogy letöltés és vásárlás előtt mindig kérje a pint.
Ha ezt most vissza állítanám akkor újra az lenne a problémám amit az elején írtam?
Ennél nem tudom világosabban megfogalmazni.Hagyjuk is....megjavult kész.

-
Foose
addikt
Forma1-es játékot tud valaki? De valami normálisat, nem holmi 2D-s vackot...

-
pigster
senior tag
válasz
üzenetére
Neked lehet, hogy nonszensz, de van egy tab, amit a gyerekek is használnak, nem akarom azon beállítani azt a fiókot, amit emailezéshez használok.
Plusz: a vásárolt dolgokat tetszőleges számú készülékre lehet/szabad telepíteni. Van három telefonunk, meg egy tab. A telefonokon külön-külön be van állítva mindenkinek a saját e-mail címe, plusz még az ami csak vásárlásra van. Így egy vásárlással akár több készülékre is felrakhatom az appokat. Ha nem így lenne, akkor minden készülékre külön meg kéne venni. -
Rx
aktív tag
Probléma megoldva.
Beállítottam egy PIN kódot, majd vásárlásnál azt kérte, beírtam és meg is van.
Nem értem, de a lényeg, hogy jó lett. -
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az volt az első gondolatom nekem is, hogy miért. Egyáltalán semmi értelme. Ha bárhol akarok fizetni úgyis kéri a wallet a jelszót. Gmailbe mindig be vagyok jelentkezve, és az hogy egy vásárlásra kijelentkezzek, majd a másik accounttal be teljesen nonszensz. De hát ő tudja.
(#552) Rx: én megpróbálnék egy clear datat nyomni a play storera.
-
Rx
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem tudom, sajnos nem rémlik, hogy állítottam volna be pin kódot.
Eddig alapból elmentette a jelszót, most hogy újra vásárolnék egy olyan ablak ugrik be amiben ezek vannak:Jelszó megerősítése
xxxxxxxxxxxx@gmail.com
[Google-jelszó] <---ide kéne beírni de semmit nem fogad el
Ok Mégse -
BDave
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Pontosan. A Playhez is ugyan az a jelszó kell, mint Gmailnél, mert ugye mindkettő a Googlehöz tartozik. Max a telefonon az Play alkalmazáson belül lehet megadni még egy plusz jelszót, hogy ne tudjon illetéktelen össze-vissza vásárolgatni (de ezt PIN-kódnak hívják appon belül).
-
pigster
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én sokszor (szinte mindig) pc-n lépek be böngészőn, és ott nézelődöm. Külön csináltam gmailes címet, amit emailezére nem használok, csak vásárlásra. Úgyhogy ilyenkor mindig kell jelszót írni...
-
Rx
aktív tag
Nem vásárolok ritkán, egy külön bankkártyám van a netes vásárláshoz...
Már írtam, hogy kéri a jelszót, amiket használok mindel megpróbáltam és érvénytelennek írta.
A Gmail alkalmazásban be tudok lépni, új jelszó igénylésénél nem kapok email sehova...A cikket köszönöm, de ha nem linkeled be az se lett volna baj...

-
pigster
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ritkán vásárol Play Store-ból?

-
Rx
aktív tag
nem hiszem el...
meg szeretném venni a GTA 3-at erre nem tudom mi a gmail jelszavam... mindegyikkel megpróbáltam és semmi, még jelszó emlékeztetőt se tudok küldeni.... nem kicsit bosszantó...
-
Foose
addikt
hunfatal!Pl erre gondolok. Szóval nem értem,ha a kijelző miatt nem megy mini pron,akkor ennek pl hogy megy? De neki is oda van írva,hogy gyári 2.3.4-es rom van a telón. Mert azt még megértem,hogy esetleg rendszer miatt nem indulna nálam.
-
Rx
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én is így vagyok.
Egyre több nagy játékot portolnak android telefonokra, aminek nagyon örülök.
Olyan szép a grafikájuk, hogy a pc-t lassan el is hanyagolhatom, főleg ha lenne egy komolyabb tabletem.
-
BDave
őstag
Elég komolynak tűnő tower defense játék:
-
Grand Theft Auto III 0,99$ / 215 HUF
+ÁFA összesen 1,26$
-
Foose
addikt
Hát ez van, elvileg sok helyen azt írják hogy valszeg azért nem megy nálam, mert ICS van a telómon.
-
rankesz
veterán
Úgy látom hétfőn igen csak el leszünk kapatva, google.bejelentés, Gta Vice City,... nice

-
Foose
addikt
Travianhoz van valami jó app?
vagy valaki tud magyar nyelvű stratégia játékot droidra? Vagy ICS-n ne akarjak játszani? 
-
Damage401
senior tag
Viszont még egy jó hír.
Order & Chaos: új update is fent van mai naptól tölthető:Itt
-
törölt tag
99cent a GTA3
-
Damage401
senior tag
GTA Fanok
GTA Vice City október 29. től

-
Damage401
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
2 Filmforgatás ingyé van. Azob belül 4-5 "küldetés". Utána pénzért kell venni a pályát
-
rocki15
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Küldtem PÜ-t.
-
BDave
őstag
-
Foose
addikt
Shakes & Fidget
van egy 2éves regem, elvagyok vele (remek app van hozzá!) amíg találok valami jó játékot... -
Foose
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már töltöm is lefele 

videó, katt a képre: