- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Netfone
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabokf
tag
válasz
CactuS
üzenetére
A karakterszerzés semmit nem változott a kezdeteke óta... továbbra is iszonyat szerencsefüggő, ezért is van, hogy a kapott ticketeket szinte mindig ellövöm (ha olyan, magában is, de többnyire akkor, ha megvan a 10) a CQ-t meg csak gyűjtögetem, csak gyűjtögetem...aztán vagy mázlim van és belenyúlok a tutiba egy 10 roll keretében, vagy nem (volt olyan, nem is egyszer, hogy a step-up summonnak 3x futottam neki egymás után és mindhárom végeredménye közelített a semmihez
)
amúgy én azt veszem észre, hogy event idején minimálisat számít az, h épp sebzés bónuszos karakterrel mész-e, vagy sem... amíg ki van húzva 5000-re az adott harcos és minden skillfája fullos, nagyjából bármilyen harcban helyt tudnak állni
az igazán lélektipró része az, hogy az eventek free SR-jét kifarmold fullosra...azokat mostanság én is hanyagolni szoktam, egyszerűen nincs annyi energiatöltő ticket a világon, amennyi ezekhez kellene
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
az igazán lélektipró része az, hogy az eventek free SR-jét kifarmold fullosra...azokat mostanság én is hanyagolni szoktam, egyszerűen nincs annyi energiatöltő ticket a világon, amennyi ezekhez kellene