- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Yettel topik
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
30z.Samu #8748 üzenetére
Hallgass az elottem szolora, bar nem rossz az acer, a B brandeket kenterbe veri, de inkabb a nexus , ha az sd bovithetoseg hianya nem fajo...az acerbol csak a frissitett darabot vedd(1giga memoriast) ...amugy kellemes mukodese van, en az elodmodelt nyuztam, a se rosz de az 512 ram miatt kise mar akadozos volt a multitask. Ha nem lenyeg a hdmi kimenet akkor nezz ra a samu gt p3110-re is.esetleg lenovo a1000... De az ilyen kerdeseket inkabb az android tablet topikba tedd fel.[link] ott tobb segitseget kapsz.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Az Acer tabletek megbízhatóak? Szemezek egy Iconia B1-gyel. Vagy hasonló árfekvésben mit ajánlanátok? Köszi előre is!
-
Keeperv85
nagyúr
Most megint az jön, hogy beléd kötöttem, de nem áll szándékomban, csupán le szeretném még egyszer írni: VAN olyan készülék, ami KIKAPCSOL ha hosszan nyomod a gombot rajta. Itt van a a kezembe. Ha kell levideózom... Nagyon is életszerű. És mint mondtam is korábban, ennek az Androidhoz nincs semmi köze.
-
Sziasztok ! Tudnatok segiteni otlettel, modszerrel, hogy wp 7.8-rol mikent lehet atallni (nevjegyek es egyebek atmentese wp-rol androidra)elore is koszonom a valaszokat es a segitseget.
-
törölt tag
Egy jótanács. Először kapcsold ki a rendszerrel indulást. Legalább addig, amíg biztosan sikerül beállítani. Így hibás beállítás esetén az akku ki, vagy a teljes lemerítés még segíthet. Én majdnem kizártam vele magam a saját Galaxy -somból. De megtanultam a leckét, azóta barátok vegyunk.
-
törölt tag
válasz
schferenc77 #8737 üzenetére
Meglepne, ha itt kapnál segítséget. Az Odroid egyébként sem túl elterjedt és Androiddal még kevesebben használják. Nekem az RK3188 -as menüjében van usb hangkimenet opció, sőt, még SPDIF is. Úgy tűnik ezek a lehetőségek kimaradtak az Odroid Androidos részéből.
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Egy Android-os (4.2.2) mini PC-n (Odroid XU) próbálnék életre kelteni egy Asus Xonar U7 külső hangkártyát. A setup a következő:
Odroid XU -> hdmi-n egy Samsung TV-hez csatlakozik, és USB-n a Xonar U7-hez. A Xonar-on jelenleg egy fejhallgató van. A jelenség az, hogy minden hang az XU-ból a TV hangszóróján szólal meg és nem a fejhallgatón. A Xonar-on látszik, hogy a fejhallgató kimenet az aktív, sőt ha tekergetem a hangerőszabályzót, akkor vissza is jelez az Android-os felületen egy csúszkával, hogy éppen hogyan áll. Ugyanakkor az Android felületen a kijelző alján látható állapotsávban lévő hangszóró ikonokkal (hang fel ,le, home, megnyitott ablakok, kikapcsolás és képernyőkép készítés ikonok vannak itt) a TV hangerejét tudom állítani.
Olyan, mintha több hangeszköz lenne az android-ban, és nem a Xoanr lenne az elsődleges.
Felraktam az USBaudiotester progit is, abban ez látszik:
Tehát ott van a Xonar, csak mellette van még 23 másik is. Hogyan tudom megadni, hogy csak a xonar legyen hangkimenetként? -
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Azt vettem észre második napja, hogy a Youtube videók bezöldülnek és nem akar eltűnni. Erre létezik valami megoldás? Köszi előre is :-)
-
törölt tag
Létezik rá megoldás, de el kell játszani a beállítgatással. A lényege, hogy a közelségérzékelő felülbírálja a hardvergombok utasításait. Tehát a zsebedben hiába nyomódik be bármilyen gomb, nem fog rá reagálni. A neve Proximity Screen Off Pro
-
air
nagyúr
Véletlenül nem tud kikapcsolódni.
Ha hosszan nyomod, megjelenik a menü, de ott ki is kell választani a kikapcsolást.
Tehát rövid nyomás, majd hosszú nyomás, utána pedig kijelzőérintés a megfelelő helyen. Ezt nem lehet akaratlanul végigjátszani. Szerintem. Legalábbis nem életszerű. -
Nigér
őstag
válasz
jonnyjoker01 #8719 üzenetére
1x megnyomom, feléled a képernyő.
Még 1x, hosszan nyomom, bejön az a kis menü ahol többek közt a kikapcsolást is felajánlja.
Mintás, pin-es, jelszavas lezárás ellenére.
De úgy vettem észre, ez android sajátosság mert 2 tök más telóval is ez volt a helyzet. -
B1T3
addikt
Megoldva.
-
qdak
addikt
sziasztok erre vmi fix:
nem az én telom, de ugyan ez jön nálam is kb 30 perc tethet után, mintha ki lenne kapcsolva a data
probáltam már csaomo jelly bean fix et de azzal is beadja az unalmast, kikapcs/bekapcs utan jo, vmint x időt várok, akkor magatol visszajön
HTC Desire 4.2.2 jelly 10.1 cm -
Nigér
őstag
válasz
jonnyjoker01 #8714 üzenetére
Szia, jelenleg Sony Xperia Z Ultra.
De előtte lévő két droidos telómon is ugyanígy volt. -
törölt tag
Gépen testdisk, photorec....
http://www.cgsecurity.org/ -
Nigér
őstag
Üdv, lenne egy (lehet másnak furcsának tűnő) problémám, kérdésem.
Tippként kaptam ezt a topikot, bemásolom ide is, hátha:Sziasztok, remélem jó helyre írok.
Androidos telóm van, ennél is meg az előző kettőnél (szintén droid) a gyári rendszerrel nem tudtam azt megcsinálni, hogy ha lezárom a képernyőt bármivel (pin-kód, jelszó, minta, arcfelismerés stb), akkor ugye a bekapcsológomb megnyomására felébred a képernyő, de hogy a bekapcsológomb újbóli megnyomására ne ajánlja fel a kikapcsolást, újraindítást.
Egyrészt biztonsági kockázatból ha esetleg elhagynám, meg melóban is kényelmetlen ha így önkéntelenül kikapcsolódik.
Van erre valami megoldás, vagy esetleg egy programot tudnátok ajánlani erre a problémámra?
Remélem, érthetően írtam le és előre is köszi a választ. -
7Sony7
addikt
Sziasztok. Az sd kártyán levő lost.dir Ből vissza lehet valahogy állítani a dolgokat? Simán kivettem az sd-t, leválasztás nélkül, hogy olvasóval lementsem a gépre a cuccokat, de másolás közben több fájlra is azt mondta, hogy nem olvasható, és visszarakás után már az sd-n sincs rajta. Van viszont ez a lost.dir.
-
törölt tag
-
zoltanz
nagyúr
Android memóriakezelése:
[link] -
törölt tag
válasz
30z.Samu #8700 üzenetére
A SuperBeam -ről az mondják, hogy jó. Én ezt is kicsit "kockább" módon csinálom. Servers Ultimate -tben indítok egy FTP szervert (van egykattintásos, "simple" mód is) és ahhoz csatlakozom a másik készülékkel. Vagy belső hálón, router által osztott IP -n keresztül, vagy az egyik készüléken hotspotot indítok és a másikkal csatlakozom rá. Így működik közvetlenül, a két eszköz között (nem kell hozzá sem mobil, sem más netkapcsolat).
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- iPhone topik
- Külpolitika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SONY LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest