- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni nagyon fontos SMS-ek törlődtek (szál törlése) sajnos a telefonról myPohone Fun4 egy régi gyenge készülék, de az SMS-ek nagyon fontosak lennének 5.1 van rajta. Sajnos nem értek hozzá kipróbáltam pár programot amit a NET-en találtam és az írták ezek visszaállítják a törölt SMS-eket: MobiKin Doctor for Android, dr.fone toolkit for Android, Data Doctor Recovery – SIM Card (Demo), FonePaw Android Data Recovery. Utóbbiban volt egy szöveg valami Kingo ROOT-rol azt megkerestem fel is ment, de csak a telefonon levő SMS-eket láttam a törölteket nem. Ha valaki lenne olyan jó és segítene nekem mivel hogy tudnám visszaállítani a törölt SMS-eket nagyon hálás lennék, ha csak így virtuálisan is.
Előre is mélységes köszönetem aki veszi a fáradságot és segít nekem, ha lehet szájbarágósan mert nem értek sem a ROOT-hoz sem egyéb máshoz.
-
lovi27
addikt
válasz
tpeter77 #33447 üzenetére
Ezt csak találtam, de jónak tűnik. Csak saját felelősségre!
How To Install Official Stock ROM On Doogee X5 Pro
Arra figyelj, hogy az innen letölthető ROM-okat - mivel ez indiai oldal - nem Európának szánták. Innen csak a módszer és a hozzávalók a lényeg, de valószínűleg még egy európai vagy nemzetközi ROM-ot fel kell hajtani. De valódi, igazi segítséget azok tudnának adni, akiknek ilyen mobiljuk van és jól ismerik, azaz a saját fórumán lévők.
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Doogee X5 PRO 1GB változatú telóm van. Ugyanaz, mint a 2GB-os pro, ebben is van 4G csak ez az olcsóbb 1GB-os verziója.
Főzött ROM-ot szeretnék rá feltenni, de elakadtam.
64 bites Win7-est használok de nem találtam még a procihoz (MT6735) megfelelő drivert.Először megpróbáltam a KingRoot programmal rootolni a telót, de nem sikerült. Ezért az összefoglalóban leírtak alapján próbáltam tovább, és letöltöttem az ebben a leírásban lévő update.zip fájlt és követtem a leírtakat.
Lefutott a Recovery, de beragadt az alkalmazás optimizációja és minden újraindulásnál 10 percig látom az alábbi feliratot a telefonon.Az Android indítása...
Alkalmazás optimalizálása: xx/97.Ez pedig 10-12 percig is eltart néha
Hogyan lehet ezt megszüntetni, és visszatérni a gyári állapotra?Kérem, segítsetek. Köszönöm.
-
Shirko
tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy a google security patchokat lehet-e portolni valahogyan házilag, vagy letölteni adott telefonra?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Ujfelhasznal #33439 üzenetére
A telefonod topikjában válaszoltak, recovery alól megoldható.
-
Ujfelhasznal
tag
Sziasztok!
Huawei P10-em van, és a kamera nagyon lassan dolgozza fel a képeket, 2-3 kattintás után be is fagy. Csináltam már kétszer is újratelepítést, de továbbra is gondok vannak. Appokkal nem akad össze, mert alapként is ezt csinálja,így én arra gyanakszom, hogy a Firmware Finderes frisítési kísérlet miatt teszi ezt. Magát a frissítést (B171, ha számít) letöltötte, de telepíteni már nem tudta, valamiért nem fogadta el(egyébként rá egy hétre megérkezett hozzám is ugyanez OTA-n keresztül, az már felment). Kérdésem: lehetséges-e úgy visszaállítani, a 'droidot, hogy ne csak az adataimat törölje, hanem szó szerint mindent, tehát beáll a legelső verzióra? Próbáltam már gépről is, de ott is elakadtam.Bocsi, ehhez elég tapasztalatlan vagyok, és az is biztos, hogy soha többet semmi fekete dolog, mert úgyis megszívom
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Miui 9.1 van a telefonomon kerdezném valahol be lehet állítani, hogy netezéskor az angol nyelvű szövegeket automatán forditsa magyarra, vagy valami appot kell letölteni ? A gmailnal számítógépen forditja a leveleket angolról magyarra, ha mobilon nézem meg a leveleket ott nem forditja magyarra hogy lehetne megoldani hogy mobilon is forditsa le ? Köszönöm.
-
air
nagyúr
válasz
half333 #33429 üzenetére
Erre tessék!
(Csokit megrágjam helyetted?) -
half333
őstag
Üdv! Mit csináljak,feltettem egy főzött rom-ot,de a bekapcsoló animáció után nem kapcsol be??
-
Csak itthon (Digi net) teljesen random a Google kereso bongeszobol nem erheto el.
Se Opera, se Chrome, se semmilyen bongeszon.
Ugyanakkor ha atvaltok mobilnetre vagy atmagyek a szomszed wifijere vagya munkahelyemen tokeletes.
Ilyenkor csak ez nem mukodik, a tobbi nem bongeszos alkalmazas mukodik, megjonnek az e-mailek stb.
Egy telefon ujrainditas segit, de mi lehet az oka? -
Evil111
csendes tag
Hali, ma kijött valami frissítés Android-ra, S8 telefon, felraktam, és azóta nembirom feloldani a képernyőzárt, mert alapba elég hosszú volt a jelszavam, de mivel elfogadta meg minden ujrainditásnál, sem volt vele sose gond, így.. De most frissítés után nembirom végig írni a jelszót ez mi a fene már??? Valakinek valami 5lete?
Ujjlenyomatot ugye mivel újraindult a telefon nemfogadja el, és kéri azt a jelszót amit megadtam neki..
(visszavonom sikerült megoldani, lényegében irtó gyorsan kell beirni a jelszót annak ellenére hogy már kise jelzi, és azonnal a kész-re nyomni, és igy feloldotta.., mert amúgy utánna úgy veszi mintha már nemis írnám a jelszót és kikapcsolja a kijelzőt is..) itthagyom, hátha valakinek tanulságos lesz
-
dajani
tag
Sziasztok.
Betört képernyős THL W200-as telefonom belső tárhelyéről szeretném a képeket, adatokat lementeni a PC-re, tud valaki segíteni? Csinált már valaki ilyet? A képernyő, az érintő teljesen használhatatlan. -
mexel
veterán
Az még jobb megoldás lenne ha valahogy lehetne egérrel irányítani a youtube-ot ( ezt a verziót), fentebb írtad hogy azt untad meg a boxokon hogy nem működik ez az egeres irányítás.
-
mexel
veterán
Egy appot ki lehet valahogy tenni főképernyőre duplán? Illetve 2 youtube van készüléken, 2 különböző féle. A nevük sajnos ugyanaz. Az beállításokban az alkalmazásoknál látszik is mindkettő, indítható is, de az alaklmazások mappában már csak 1 van. Egy ideig látszott mindkettő majd egyszercsak eltűnt
Ki lehet valahogy kényszeríteni hogy mindkettő kint legyen, esetleg más névvel? ( ezt a névmódosítást nem hiszem)
A kérdés most ne az legyen válasz helyett hogy minek mind a kettő, legyen elég annyi hogy csak mert kell mert nem egyformák -
válasz
Viktor0610 #33415 üzenetére
Ja, h azért írta ezt ki.
Értem, köszi. -
válasz
Thunderzolee #33414 üzenetére
Szerintem régóta nem volt kikapcsolva, és ezért hibásan jelzi ki.
Indítsd újra (
), gondolom, megjavul.
-
-
Deck
titán
válasz
zsoltzsolt #33411 üzenetére
Android 7.0
Google Fotók: 3.9.0.175... -
tylerddd
veterán
válasz
zsoltzsolt #33405 üzenetére
Köszönöm, megnézem majd!
-
Deck
titán
Ha van egy app és nincs benne dark material téma akkor miután kihontottam az apk-t mit és hol kell benne szerkeszteni?
-
lovi27
addikt
válasz
fuwiradis #33397 üzenetére
Ha nem fontosak azok a fotók, akkor ne olvasd tovább, ugorj a következőre.
Igen, ha egy tároló fizikailag meghibásodott, akkor nem lehet adatot menteni róla. Ezt jól érted. De azt, hogy valóban tönkrement egy hanyagul odavetett mondat alapján fogadod el?!
Ha küzdesz és megpróbálod életre kelteni mit veszíthetsz? Legfeljebb időt. Ha tényleg tönkrement a tároló már nem tudod rosszabbá tenni. Van topikja. Megkérdezheted, jellemző-e ennyi idős korukban az ilyen meghibásodás. Soft bricket hogy lehet életre kelteni? Vagy legalább valahogy adatot menteni? Az xda-n is rengetek használható tipp van. De ezek csak részben android szakmai, inkább mobil specifikus kérdések. Valódi segítséget az azzal foglalkozók tudnak nyújtani.
-
Clown-corp
tag
nekem tud valaki segiteni ? fentebb irt hibával kapcsolatban ? Nand flash not detected
-
bango:
Igen, a GPS alapján tudhatja az időt pl.
A tárhelyre. Nézd meg az alapból a kütyün lévő google-ös/gyártói appokat, láttam már olyat, hogy azok frissítése telítette be a tárhelyet. (Törölni, tiltani kell a nem használt appokat.)zsoltzsolt:
Nekem nincs ilyen menüpont. -
bango
tag
Hello! Ket kerdesem lenne, telefon honnan tudja a pontos idot? Kartya nincs benne wifi kikapcsolva, kezembe vettem es alvo uzemmodbol egy masodperc mulva a pontos idot mutatta. Gps?. Illetve nem lehet ra semmilyen alkalmazast telepiteni, azt mondja nincs eleg tarhely (majdnem 3GB szabad hely van a belso tarolon). Kosz.
-
tylerddd
veterán
válasz
zsoltzsolt #33401 üzenetére
Én nem vettem észre, hogy felajánlott volna ilyet. Végignéztem ott a beállításokat is, de egyiket sem értelmeztem az általad megnevezett megoldásnak. Holnap megint ránézek.
-
Clown-corp
tag
Sziasztok!
Van egy igen komoly gondom. Van egy beex m5 tipusu telo nálam szervizen. És Nand flash error
vagyis elindul a rom ugy tesz mintha felmenne de nem tortenik semmi. Hiaba hard resetelem ott se törtenik semmi.. minden mindig ugyan ugy és ugyan oda vissza . Ötlet? vagy mehet level nehezéknek ?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest