- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
TheProb #35631 üzenetére
Saját topikba, vagy miuiba, de ha már:
101% ha újonnan vetted hogy zárt a BL. A feloldáshoz MI fiók, reg, stb, ezt ne itt.
Hogy megnézd, nem kell külső eszköz, menübe a MIUI verzióra 5 tapicskolás, visszalépsz, További beállítások-->az itt már elérhető fejlesztői menübe meg tudod nézni a BL állapotát.
Legalábbis így emlékszek mert 8h ónapja váltottam miuiról RessurrectionRemix romra. A fejlesztői menü (developer options) mindenképp kell. -
Somatom
veterán
válasz
TheProb #35529 üzenetére
Ha fontos az autós üzemmód, akkor valamelyik Moto a Z sorozatból és hozzá a Vehicle Dock Mod. Sajnos, Európában nem könnyű beszerezni, de E-Bayen ki lehet fogni. Én lecseréltem tapadókorongosra, de gyárilag szellőzőrácsra rögzíthető biszbaszkával adják. A dokkolón van egy töltő és egy jack aljzat, úgyhogy nuku kábeldugdosás. Teló odatart és a mágnes rögzíti. Nagyon király. Harmadik éve használom a Z Play -t (Amoled). A CamSam alkalmazás miatt szinte nonstop megy a kijelző, de nem látok rajta beégést.
-
Fall-N
veterán
válasz
TheProb #35532 üzenetére
Rosszul írják. A ragasztó sárgul be ezért lényegtelen a kijelző technológia. Elkerülni is nehéz, mert senki sem tudja hogy éppen melyik gyártó melyik modelljét érinti az ilyen szériahiba.
Ha rám hallgatsz, akkor nem ez lesz a fő választási kritérium. Volt már majdnem mindegyik nagyobb gyártónál is ilyen probléma: pl. Sony, LG is érintett volt ilyen hibával.
A másik baj az lehet még hogyha nyomás éri a kijelzőt, akkor szintén lehet rajta sárga folt.
eclipse19-nek is igaza van, mert ahol jobban éri a hő ott kezd el a ragasztó besárgulni.
-
Mr.C
őstag
válasz
TheProb #28869 üzenetére
Hát én szemezgettem vele, amit tudni kell:
- Pin lock kell, az lesz a kulcs, magyarul minden lezárásnál ügye kriptozva van
- Ez erőforrásigényesebb, így teljesítményben (nem tudom mennyire) romlik a telefon
- Custom recovery-től függ, tudja-e kezelni az encrypt-elt partíciókat, én voltaképp azért sem használom, mert hetente rakom fel a frissítést a telefonra és valszeg azzal igen nagy gondban lenne.
- rollback vagy gyári adatok visszaállításánál biztos veszik minden, azaz nem tudsz hozzáférni a fájljaidhoz, csak formázva tudsz hozzájutni.
- inkább ajánlanék külső programot a fontosabb adataidhoz való titkosítás gyanánt pl SSE, Crypto Ghost vagy specifikusabban Safe Camera – Photo Encryption. -
válasz
TheProb #12368 üzenetére
Minden ilyen esetben, amikor frissítenél, legaláb 2-féle komplett rendszermentésed legyen.
De ahogy tolvaj! is mondotta, eme téma leginkább a klón topikba való.Egy gyors megjegyzést: klólnok frissítésekor tilos a preloader flash! Mert ez a téglagyártás kezdete és vége is egyben...
-
tolvaj!
őstag
válasz
TheProb #12368 üzenetére
Van klón topik, hátha itt tudnak segíteni.
-
air
nagyúr
válasz
TheProb #9298 üzenetére
Tudtommal nem. AirPush Detectorral meg tudod keresni, hogy mi csinálja, és törölni kell.
(#9299) TXT
Szerintem nyugodtan csináld meg az exportot. Aztán a fájlt küldd el magadnak emailben a Gmail címedre. A telefonon kapcsold ki a szinkronizálást. Egy gépen lépj be a Gmail fiókodba, nyisd meg a levelet, ami figyelmeztetni fog, hogy a csatolt fájlt beimportálja a Google Címtárba. Ezt fogadd el. Menj át a Címtárba, és nézd meg, hogy vesztek-e el adatok, mezők az export-import során. Ha nem akkor örömbódótág van. A telefonon töröld ki az összes névjegyet amit nem a Google fiókhoz kapcsoltam mentettél, majd kapcsold be a szinkronizálást. Hopsz, ott lesz minden névjegy megint a telefonon, de ezúttal már a Címtárból szinkronizálódik. -
air
nagyúr
válasz
TheProb #8628 üzenetére
Az a baj, hogy ahhoz amit szeretnél, NFC reader kell. A könyvtárban 99,99% hogy RFID olvasó van, az pedig valószínűleg nem fogja olvasni az NFC-t. A HCE, ahogy olvasom, kibővíti az NFC lehetőségeit például ilyenekre is, de alapvetően az NFC csak egy "butított" RFID, elsősorban más célú felhasználásra lett kitalálva.
Itt van egy másik cikk. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
TheProb #8628 üzenetére
Hát igen... az olvasás. Az az, ami nem szokott gond lenni az NFC-nek. Gondolj csak a tag-ekre ugye. Ott a telefon a "vevő" és a passzív vagy aktív tag-et olvassa. Na most amit viszont most csinálnia kell(ene) az az adó szerepe, tehát úgy kéne viselkednie, mint egy tag-nek. Nem tudom hogy mennyire korlátolt a identifikációs modul, amivel pl. névjegykártyát lehet átküldeni NFC-n, de ha azt ki lehet bővíteni/cserélni úgy, hogy a könyvtári vevőegységnek a megadott kártyaadatokat szimulálja, akkor működhet is akár...
-
air
nagyúr
válasz
TheProb #8584 üzenetére
Pedig a hiba benned lehet, mert másnak - köztük nekem is - működik.
Talán azért nem működik, mert épületben vagy, ahonnan nem lát ki a GPS, és nem csatlakozol a Google által ismert wifire.Keeperv85:
Azt tudom elképzelni, hogy folyamatosan logol, mint egy sport tracker, és amikor wifire csatlakozol akkor küldi el.
-
TheProb
veterán
válasz
TheProb #8576 üzenetére
Csupán annyi, hogy eddig akár mikor próbálgattam a saját telefonommal se írt ki semmit se, pedig itt volt tőlem 10 centire bekapcsolt wifivel... Legalább a legutolsó észlelt helyét mutatná a telefonnak + ha be van kapcsolva az ellopott telefon se vagyunk előrébb.
(#8578) air: éppen ezért vannak a normálisan appokon sms aktiválású opciók, persze tudom, hogy ez most rajtam nem segít, csak azért ne hasonlítgassuk a kettőt egymáshoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Audacity - hangszerkesztés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest