- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
csabbymtc #15630 üzenetére
Üdv!
Semekkora szabad hely nem kell a /system partíción, ugyanis semmi sem kerül írásra oda. A rendszer is a /data partícióra ír mindent, amire szüksége van.
Sőt, gyárilag sokszor, de én is így csinálom, a /system-ben a fájlrendszer úgy van méretezve, hogy nincs rajta szabad hely. Ezért nem szoktak működni a rootoló scriptek sem, egyszerűen nincs hely a szükséges fájloknak.
Én is pont azt csinálom egyébként, mint te, amióta bedöglött az SD kártya kezelés a telómon, vagyis mindent belepakolok a /system-be. Nem csak frissítéseket, hanem az általam gyakran használt alkalmazásokat is. -
ksanc
őstag
válasz
csabbymtc #12307 üzenetére
Nem fizikailag fog tönkremenni, hanem adatsérüléssel járhat. Gyakran úgy, hogy észre sem veszed.
Ugye általában gyorsitótárazva van az irás, a háttérben történik, vagyis igazán tutira sosem lehetsz biztos, hogy nem éppen irás közben húzod ki a cuccot.
Egyébként milliószór lehet, hogy nincs probléma, de elég ha egyszer üt be crach. Egy biztos, aki már egyszer is megszivta, az nem fogja lazán kezelni. -
-
válasz
csabbymtc #10603 üzenetére
A telepítendő zip-ek tartalma azonos, hiszen akkor külön kellene twrp, cot, ctr, cwm alá mindegyikhez külön telepítőkészletet csinálni... abból jó nagy káosz lenne.
Tehát akkor a módosított recovery-ből kell feltenni.szerk.: Az egyes recovery-k mentései nem szoktak kompatibilisek lenni egymással.
-
-
kiralytom
aktív tag
válasz
csabbymtc #10228 üzenetére
igen , én is alapesetben erre gondoltam ,de semmi ilyesmi, keresgéltem tovább, ott egy korábbi Samsung kérdező / válaszoló adta: "beállítások-(hálózatoknál)egyebek-usb beállítások-tár csatlakoztatása a számgéphez"
De NINCS ILYEN, nincs usb beállítás sehol a beállításokon belül, bárhol is nézem, vagy már a rengeteg kereséstől káprázik....nagyon irritáló kezd lenni, hogy reggel óta nem tudom felcsatlakoztatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest