- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
gyerekek az új HTC az igenerős
-
ftc
nagyúr
Lenne egy kérdésem
mennyit foglal egy alap android 2.3.5?
-
FET-MEN
veterán
elkéne már egy android
xpresset annyira nem nyomkodom hogy 3 napja maxon van az akksi
-
FET-MEN
veterán
akkor azért nem elérhető nektek mert engedélyre váró cikk. hajólesz akkor szólok
-
FET-MEN
veterán
ez megnyitja nekem chrome-al
-
FET-MEN
veterán
véleményt várok
[link]
-
ftc
nagyúr
Gyors kérdés..
wifire kapcsolódik a telefon...de a net nem megy... vmi ötlet?
a wifi kapcsolat jó, mert notebookon is működik..
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #2354 üzenetére
Nem a Google korlátozza. Illetve a saját appjainál igen, de egyébként a fejlesztő állítja be. Ingyenesnél nem igazán értem miért vesznek ki olyan készülékeket, amik egyébként kompatibilisek, fizetősnél előfordulhat, hogy csak a saját országában akarja árulni, pl. számlázási okokból vagy ilyesmi.
-
gy.s
csendes tag
Akkor -- szerinted -- Paris, London vagy New York ban láthatom, és le fogom tudni tölteni..???
Nem látom át, hogy ki és miért korlátozza láthatóságát az Andrioidomon...
Mac-ről simám, látom és letöltöm a Google Voice plug-in jét, a Marketből.
Csak a Defy+ról nem érem el... -
gy.s
csendes tag
Motorola Defy+ 2.3.6 -ra szeretném a Google Voice alkalmazást letölteni, de nem érem el a készülékemről. Mi lehet az oka..??.. T- Mobil kártyás vagyok, gyári, hálózatfüggetlen a készülékem..
-
FET-MEN
veterán
na nem unjátok még?
ahol vettem 5800-át pont bementem ma nézelődni, erre az megyek be egy faszi jön kifele, az eladó csávó meg majd fellök és fut ki utána
bevóót rúgva az egyik vevő és kikért egy satiot. aztán zsebre tette amíg az eladó mással beszélt és lelépett vele. de az eladó észrevette még időbe elkapta ráhívta a közegellenállást és ment is tanuskodni és bezárta az üzletet. mondom lol. (csakhogyneunatkozzatok
)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tabletek, hogy néznének ki, széttolható billel?
Ipad, vagy Galaxy Tab qwerty-vel, jeah..
Miért alkalmatlan? Szerinted nem tudok üzeneteket írni vele, vagy böngészni?
Megszokás kérdése... ha megfelelő a kijelző mérete hozzá, meg lehet szokni, és eleve a qwerty bill kiosztást is utáltam mindig a 4*3-at használtam...
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #2331 üzenetére
Szerinted. Szerintem meg a képernyőn való írás egy raklap szar, közelébe nincs semmilyen fizikai billentyűzethet. 2"-n is szar meg 20"-n is. Nincs nyomáspont, használhatatlan.
A 3" meg bőven elég, pont a Minin hozni példának, aminek kisebb a felbontása és egy hányadék a kijelzője... A 240x320 inkább alkalmatlan bármire is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Volt a kezemben, marhajónak nem nevezném. Hát, a 3" sztem lóf*szra nem elég, oda kell a qwerty, de mondjuk 3" felett sztem nem kell a fizikai bill..
Már a Samsung Minin is nagyobbak a gombok fektetve, mint az xperia gombjai.. Pedig csak 0,14" különbség van a 2 teló között, mégis sokkal kisebbnek tűnik mellette. Pl. a 3,5-4" telóra meg végképp felesleges, sztem...
(#2330) FET-MEN: Hol mondtam Én azt, hogy nem használható
Szerintem sehol.
-
FET-MEN
veterán
Hackeeeee mintha téged érintene
már engem se szimbiáánnal
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest