- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
válasz
hackeeeee #2637 üzenetére
jah csak haverjaim aztsetudják miaz az első hsz.
mind1 nyáron veszek tabletet valszeg wayteq lesz mert 65 ér nagyon jó az a gép. a 100 is. arról lesz faca tesztem. meg lesz új telefon is de arról még nincs pontos adat hogy mi lesz. majd mondom mert még nem tudom mennyi kes lesz rá
-
FET-MEN
veterán
válasz
hackeeeee #2629 üzenetére
bukott téma sajnos..töröltem az egészet.. ott keződött hogy a képek méretét elszúrtam. az ok el is kezdtem az átméretezést.. de megjelentek a kollégák gyorsan a kommentekkel hogy ezt a kettőt miért raktam össze amikor nem egy kategória... holott ma ugyanannyiba kerülnek..
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
hackeeeee #2536 üzenetére
Kicsit valóban fura kapacitívröl visszanyargalni
Minap is volt egy percre egy S5230 - Blade (enyime) csere, hogy prezentálhassam az ICS gyönyörüségeit, de közben elkértem felfedezni az All-Time Top 3-at alaposabban. "Ez a szar nem reagál...", ránézek haverra és mondom vala, "Hülye, be ne törd már a képernyöt!!!"
Noszogatni kell a régiségeket, na
Majd modern szerzetes leszek, a fizikai önkínzást meg majd kiváltom egy régi Windows Mobile-os izével
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
hackeeeee #2493 üzenetére
Nagyon jó kis telefon, de valamiért nekem nem jönnek be a qwerty billentyűzetek. Talán csak túlságosan hozzászoktam a tapicskoláshoz és inkább portrait módban használom a telefont. Sima Xperia mini is nagyon tetszik, de inkább Ray vagy Neo (V). Telenor bemutatóteremben meg tudtam nyomkodni a mini pro-t és három következtetésre jutottam: 1) nagyon gyors, 2) volt benne SIM kártya, 3) volt rajta hipernet
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #2457 üzenetére
Még annyiért is marha drága. A Mini 2 is drága, bár nyitóár.
Mondjuk dual core, de szerintem túl van értékelve az, nagyon kevés helyen van kihasználva. Egy egy magos magasabb órajelen akár sokal gyorsabb is lehet. Az üzemidő mondjuk emiatt a dual corenál nagyobb lehet, de tökmindegy mert úgyis a kijelző visz el sokat és naponta kell tölteni az összeset.
-
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #2354 üzenetére
Nem a Google korlátozza. Illetve a saját appjainál igen, de egyébként a fejlesztő állítja be. Ingyenesnél nem igazán értem miért vesznek ki olyan készülékeket, amik egyébként kompatibilisek, fizetősnél előfordulhat, hogy csak a saját országában akarja árulni, pl. számlázási okokból vagy ilyesmi.
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #2331 üzenetére
Szerinted. Szerintem meg a képernyőn való írás egy raklap szar, közelébe nincs semmilyen fizikai billentyűzethet. 2"-n is szar meg 20"-n is. Nincs nyomáspont, használhatatlan.
A 3" meg bőven elég, pont a Minin hozni példának, aminek kisebb a felbontása és egy hányadék a kijelzője... A 240x320 inkább alkalmatlan bármire is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest