- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
de unom a mókolást
kifagy gdx ezen a xaron. amúgy összes droid nem ér semmit a számomra..galaxy ace-ek meg minek egy hónap alatt belassulnak..a héten 5 minit csináltam meg..most meg nézelödöm hogy kell odinnal a gala ace-t mert osztálytársamnak meg kell csináljam az ujraflasht..
WP7 belassul vajon?
-
FET-MEN
veterán
kik használnak innen Cyánt??? jó lenne tanácsokat kérni
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1381 üzenetére
Én nem azon "akadtam fenn", hanem azon, hogy ez nyíltan az android-ot húzza le, de ez nem az android sara, hanem a HTC-jé.
Amúgy persze, Google, MS, szinte biztosan az Apple is valamilyen szinten.. Dehát ott vannak a bankkártya használatok, és a többi...Amik ugye elvileg "privát" dolgok, dehát ugye mennyi mindent tudnak következtetni belőle.
De amúgy persze, hívások rögzítve vannak, sanszosan az SMS-eket is elő tudják szerintem szedni, ha muszáj.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee #1380 üzenetére
én azt nem tudom min akadtok fent. a mobilszolgáltató is naplóz mindent, városokban 30-50 méter pontosan megmondják hol vagy mit csinál a teló.
Windows és társairól ne is beszéljünk, google, és egyéb tracking dolgokról.Most őszintén ki a faxt érdekel naplózzon... átlag embernek totál mindegy.
Értem a cikk nem pont ez tárgyalja, de a fél világ naplóz rólad, köztéri kamera, rendszámfelismerő, a pontgyűjtő kártyákról ne is beszéljünk, stb.
XXI. század nincs magánélet vagy titok. Ez van. -
apaszka
veterán
válasz
hackeeeee #1378 üzenetére
Na de ez csak a gyári Romokban van,a CM,és főzött társaiban nincsen! A Fiam nagyon követte a témát az egyetemen a haverjaival,és azt mondja itt az eddig használt ROMokban nem volt ez! A gyári romok tartalmazhatják,és az Amcsiknál ez ajándék volt ! Marha nagy belőle a galiba kinn!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
Lenneegy xperia x8-as amire telepítettem egy 2.3 as android szoft-ot.
A telepítessel eddig minden rendben, csak annyi lenne a kérdésem, hogy a teló billenytűzetét véletlenűl átállítottam HTC IME modra... hogy tudom ezt visszaállítani a normál android bill-re.
mert ez a bill engem nagyon kinyír...üdv.:He-Nike
-
Ayg0
senior tag
sziasztok!
van egy nagy teljesítményű usb-s wifi adapterem. a minap néztem hozzá friss drivert a realtek honlapján és arra lettem figyelmes, hogy Androidhoz is (1.6-2.3) van vezérlő. ez vajon telepíthető okostelefonra, mert az szuper lenne ha így kiterjeszthetném a wifi hatótávját?
-
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok! Következő lenne a problémám: program adott: Gochat. Ez a kedves kis programocska nem hajlandó feljelentkezni. Nem kapok semmi azonosítási felületet, csak egy login gombot. Rábökök, elkezdi az authory blablát, és kifagy. Mindent próbáltam már: wipe cache, új rom+kernel. Szó szerint mindent.
Tudna valaki segíteni?
Szétb*sz az ideg, számomra legjobb chat progi fb-re...
Köszi -
BRIKLY
veterán
-
Nhorbee
aktív tag
Sziasztok!
Mekkora adatforgalmat generál(hat) a htc esetében egy widget? Gondolok itt pl. az időjárás előrejelzésre?
Előre is köszi a választ!
Üdv.
Nhorbee -
BRIKLY
veterán
van egy jó ajánlatom.
Android appz - szoftver kibeszélő topik -
lorcsi
veterán
bladem van és szeretnék pár extra alkalmazást pakolni rá,
pl. normális névnapos appot
vagy olyat ami az időjárást jelezni (ha jól tudom ehhez midnenképp kell mobilnet, vagy wlanon is tud kommunikálni, hogy megkapja a pontos infókat ?)mit tudtok ajánlani ?
-
FET-MEN
veterán
na , kiderült nem lesz laptopom szval hamarosan lesz 30KPm+ X8 és le akarom váltani egy XPERIA minire vagy egy mini prora
-
darál0w
Jómunkásember
lassan elkészül egy 100%-os verzio ICS-ből GT-540re.
-
nggabi
félisten
válasz
#40993792 #1321 üzenetére
én is kb max 20at adnék érte.
az a gond ezzel a gördeszkával h felső kategóriának tényleg gagyi a lakkműanyag meg a kijelző se egy gorilla
alsó kategóriának meg drága, viszont annál tényleg jobb. ezért mondtam h kicsit olcsóbban tényleg ütős lenne... de így is viszik mint a cukrot
-
nggabi
félisten
válasz
hackeeeee #1317 üzenetére
én köztudottan utálom a sonit ellenben a kis x10 mini pro frissítésének egyszerűsége megmelengette a szívemet. attól még egy rakat sz@r persze de akkor is
azt a 3D-s lg-t meg ne szíggyad. én próbáltam, azért érdekes cucc az... persze attól még lg... 0 support ahogy hallom... szomorú...
zsóti: próbálunk nem megbántani, de kb bennem is az fogalmazódott ma meg h ha a gördeszkát olcsóbban adnák ütős lenne de 40ért sztem is sok.
-
Heimdallr75
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1309 üzenetére
-
nggabi
félisten
válasz
#40993792 #1308 üzenetére
zsótikám h legyek őszinte én is örülök h fater eladta... így nem kell megtanulnom semmi gennyesítést meg tpt-zést... még mondogatta h odaadja hétvégére szedjem rendbe neki. dehogyadod
regisztrálsz öreg a hungariandegenerationra oszt megtanulod
heimdall: "bóvli" mintha magamat hallanám
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1305 üzenetére
Szerzek rá fehér elő-hátlapot, odaadom Neki, hogy adja oda Neked, észre sem veszed a különbséget.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee #1299 üzenetére
De bax Te nem a párom vagy
melleid sem olyan jók
nemrég kapott egy dell inspiron minit, aztmondja azon elintézi amit a minin nem tud, és az istennek nem tudom meggyőzni hogy defyn is el tudná.
De hát karácsony elött defy csere lesz nálam is htc sensationra(vagy az uj motorolára) lehet akkkor megkapja
csak el kell cserélnem fehér szinüre a defyt...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyéni arckép OFF
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple Watch
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest