- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
KinekvanmibajaazSGSsel???

-
hackeeeee
Jómunkásember
Mert mennyit ér egy dizájör? Ugye S-t már újan lehet venni tán 50-60k körül is.
Amúgymeg, nem tök mindegy? Van amin spórolni kell... Ott volt a GT540 is.. Hiába volt benne jó kijelző, attól még elég sz@r volt.. A másik, hiába van az X8-ban HVGA kijelző, Én nem adnék érte pénzt...
-
nggabi
félisten
vicces h a csóri 20k-s galaxy minitől vársz fullhd felbontást

nem zétéje ez he
(zsótinak
)egyébként én egymás mellé raktam a dézit és az sgst, és valljuk be nem volt nehéz dönteni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hackee: a 2 szóban forgó modell kb egy árban volt régen... ezért is furi, de ha razinak bevált...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75
üzenetére

-
nbukta77
addikt
optimus black-et kell venni.
-
FET-MEN
veterán
Soroljatok nekem jó játékokat, ha lehet ne 20 megásokat, ilyen kb 10 shift nem kell köszi
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
petiwr
senior tag
Anti - Android Network Toolkit Használta már valaki vagy használja? kis segítség kéne.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75
üzenetére
Valami olyasmi, jah.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75
üzenetére
Valahogy úgy, dátumot már nem tudok...

Volt pöpec szoftver, úgy kellett felcsatlakozni.
-
aggleány
addikt
Ja, bocs. Azt hittem, hogy poénból kérdezted.
Naivan arra gondoltam, hogy így PH! addikt rangban már tudod használni a keresőt. 
Segítek: főoldal, Tesztek, keresőbe beír Xperia Mini. Az első találat lesz az. Az alcím: "nem a méret számít". Most nem tudok linkelni, dolgozóban vagyok. 1 GHz proci, mindenféle grafikus izék, marha gyors, jópofa Home, zsebrevágható méret. Tudásához képest nagyon jó ár.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
FET-MEN
veterán
reggelt.lehet veretni a napot.jövőhéten szünet
látom este trollkodtatok rendesen 
-
nbukta77
addikt
Jo reggelt mindenkinek! Lehet indulni munkaba!
-
joestone
addikt
A napokban volt a kezemben egy Nokia E7 . Számomra katasztrófa volt a Nexus S után . Időnként elgondolkozik a menükben lépkedve , bonyolult a levelezés beállítása is. Iphone 4 hez is volt szerencsém körökkel gördülékenyebb mint a Nokia , de legjobban az android jött be.
Amikor én jártam iskolába még a kvarcóra is nagy szám volt . Már a harmadik autómat nyúztam amikor sláger volt a börönd méretü mobiltelefon. Aztán elkezdtek megjelenni a 2110 Nokia méretű 450 MHz -es telefonok . Első mobilom egy Ericsson GH 198 volt ami a mai napig az eredeti dobozában lakik működőképesen.
Aki garantáltan szoftverhiba mentes telefonra vágyik annak a CB76 MM típusú telefont tudom ajánlani. Ez garantáltan nem indul újra , nincsenek lefagyások. -
aggleány
addikt
Itten van, örüjjé!
Jól látod, a BNV-n az EISA szerint ez az!

-
nbukta77
addikt
lg blacket vegyel meee az jooooo
-
nggabi
félisten
most ez melyik topik?
a melyik telót vegyem? 
ugyanazok az arcok, ugyanazok a kérdések... ugyanazok a válaszok
(vegyé sonyminitme az jó
) -
nbukta77
addikt
meg tudom ajanlani az lg optimus blackat. csak szar a tamogatasa. meg csak 2.2 van ra. amugy a hardver meg a nova kijelzo az kiraly.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jó az az x8 gt töl jobb sokkal. habár mini nekem jobban bejön a support miatt. na mind1 énis dézit vettem volna.
nem is tudom kigyártotta az első droidos telót g1 néven

mert én csak ezt a kis fos régit találom meg... olyan van a munkatársamnak... az kicsi meg olcsó jah...