- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát maga a rendszer működése miatt, hogy hogy is van ez az unlocker dolog, meg ilyesmi...
Tehát, letöltöm a trial-t, és megveszem az unlock-ert?
(#1716) hunfatal: Nekem a playerPro valahogy nem tetszik.. Csak hangerőnövelést tud? Nekem az elég fontos.. Ebben a winamp pro a legjobb, de viszont rohadt idegesítő, h elfelejti, hogy hol tartott a zenében, ha bezárja a rendszer..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Dekivagytok.. Mindenkinek megjött a mikulás?
Kérdés, ha be van lőve az LP alapértelmezett launcher-nek, hogy tudom azt beállítani, hogy a középrő gomb megyomásakor bejöjjön, hogy melyiket akarom használni? Csak mert most ugye van ADW is, viszont ha elindítom, nyomok 1 homegombot, visszajön az LP.
-
Heimdallr75
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem elég az LP is, dehát ennyié megvettem, majd tanulmányozom.
Hö..
A HTC elindította a Sense 3.0 frissítést néhány korábbi készüléke számára
-
FET-MEN
veterán
de unom a mókolást
kifagy gdx ezen a xaron. amúgy összes droid nem ér semmit a számomra..galaxy ace-ek meg minek egy hónap alatt belassulnak..a héten 5 minit csináltam meg..most meg nézelödöm hogy kell odinnal a gala ace-t mert osztálytársamnak meg kell csináljam az ujraflasht..
WP7 belassul vajon?
-
aggleány
addikt
Te kiskorú vagy, nem szavazhatsz!
darál0w
Igen, értem. Szerintem is ez lehet vele a legkomolyabb probléma.
Bár lehet, hogy ha megjön a Note, akkor majd túlteszem magam valahogy ezen a szörnyűségen, és megpróbálok azzal vigasztalódni.
Hasonlít a szifonra? Miért is? Talán csak nem a nagy érintőkijelzője miatt? Mert akkor tisztára olyan, mint az iPad 2!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mert mennyit ér egy dizájör? Ugye S-t már újan lehet venni tán 50-60k körül is.
Amúgymeg, nem tök mindegy? Van amin spórolni kell... Ott volt a GT540 is.. Hiába volt benne jó kijelző, attól még elég sz@r volt.. A másik, hiába van az X8-ban HVGA kijelző, Én nem adnék érte pénzt...
-
nggabi
félisten
vicces h a csóri 20k-s galaxy minitől vársz fullhd felbontást
nem zétéje ez he
(zsótinak
)
egyébként én egymás mellé raktam a dézit és az sgst, és valljuk be nem volt nehéz dönteni
hackee: a 2 szóban forgó modell kb egy árban volt régen... ezért is furi, de ha razinak bevált...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -50% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest