Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Clip – cimpazaj
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
Szívásom története.
--- Telefon leagoo lead 1 ---
Ugye írtam a leagoo-nak, hogy az eset egy trójait talált a telefonon, mit csináljak ? (jó tudom, root, root uninstaller .. ) Írták hogy tiltsam le az alkalmazást, de az nem veszélyes hiszen ők adták ki a firmware-t.
Mondom jó, ám legyen, nem sz@rakodom velük, de csak furdalta az oldalam a kíváncsiság, hogy a régi fw-ben benne volt-e hát visszaraktam a gyár oldaláról letöltött 2014-08 ai fw-t, gondoltam majd flashtool-sal felrakom mindegyiket és ellenőrizgetem.Fel is ment az fw, indítom a telefont ... nézdmá buksi, aksi 31%-on. ... Fw előtt 100% volt. Rádugom usb, merül mint a ..... abszolút le is merült, annyit csinált csak, hogy 1%-a feltöltött és ott állt mint a .... hazaléptem a rendes samu töltőért ... addig töltött a telefon, mondom visszarakom a mostani legújabbat flashtools-al ment is feléig, de az aksiból kifogyott a szufla, így lett egy téglám ... hideg kiver, telefon nem kapcsolt be... még 2x próbáltam, 2 külön flashtools változtattal, egyikkel sem ment végig, nem volt az askiban elégoxygéntőtés. Hálistennek a városban van 3 lead 1 tulaj rajtam kívül, mondom ha minden kötél szakad, akkor kérek tőlük egy aksit .. de aztán látom, hogy a friss félig felment rommal végre a kijelző bekapcsolt, volt annyi töltés, hogy legalább a töltést jelezze. Hagytam egy órát magára, friss romot vissza, teló azóta tökéletesen megy.
Namost miért is írtam ezt a szösszenetet ?
Mert előjött két hibaüzenet, amit több helyen is kerestem, de nem volt egyértelmű válasz rá:
BROM ERROR : S_FT_DOWNLOAD_FAIL (4008) -->ez azt jelenti, hogy a telefont a frissítés közben nem érzékeli,elvesztette a flashtools. Ez lehet az usb kábel hibája, akár alaplap probléma, de mint látszik ha nincs az akkuban elég anyag, akkor ez is lehet gond.
ill kaptam egy másik verzióval 4009-es hibát ami nálam szintén az aksi miatt volt, hogy elvesztette a telefont a flashtools.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- Redmi Note 13 4G
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest