- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
berjo52 #1230 üzenetére
Szia! Ha nem akarsz megkettyenni akkor használod úgy ahogy van vagy beszerzel egy újat DE nem "star" telefont.
Karácsony előtt volt nálam egy az is N8000-nek írta magát! Mondom még egyszer, hogy megértsd 'írta' magát. Aztán a tulaj erőszakoskodására "mert ez egy szuper jó telefon" feltettem neki egy újabb "típusazonos"
ROM-ot! Mielőtt indítottam a flashelést még egyszer megkérdeztem biztos? Ezek még a hardverben is hazudnak, azt sem tudod megállapítani milyen processzor van benne! Aztán flashelés kész és se kép se hang! Vagy 4 órába tellett mire az új ROM minden hardverét kijelző, kamera első, hátsó beállítottam, (segítséggel) hogy működjön! Amikor kész volt mondtam neki, hogy engem soha többet ne keressen
és most vigye el ezt a szemetet!
Ja a "szupertelefon" amikor próbáltam legalább az antutuval kiolvastatni, hogy mi is van benne 11000pontot csinált! Nos ez nem egészen az behazudott MTK6582, de még csak nem is az MTK6589T! Még a magok száma sem biztos................
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux kezdőknek
- Amazon Kindle
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest