- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borat26
aktív tag
Sziasztok!
Valóban nincs már a Honor 8 óta dual active készülék a piacon?
-
borat26
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket.
Jelenleg Honor 8-at használok, de hamarosan cserélni szeretném.
Alapvetően meg vagyok vele elégedve, csak az üzemideje kicsit karcsú. Ezt úgy értem, hogy nap végére simán lemerül, ha nem figyelek oda a használatra. Helyette néztem a Honor 10-et, mert mindenhol az olvasható, hogy hosszú üzemidővel rebdelkezik. Mivel két szimet használok és magas az kijelző időm, emellett sokat hallgatok zenét bt-n keresztül, így azt kérdezném, hogy jó választás lenne-e a Honor 10? Vagy van jobb alternatíva ebben az ársávban helyette?
Alapvetően T-Home- ban vásarolnék, de ha van jobb teló ilyen árkategóriában, akkor szívesen olvasom véleményeteket.Segítaégeteket előre is köszönöm!
-
borat26
aktív tag
Üdv Urak!
Van itt köztetek, aki fogta a kezében felhasználás szinten vagy esetleg már összehasonlította a Honor 8-at Samsung S7 Dual-t(Nem EDGE)? A két telefon között fogok, kell döntenem a két sim miatt.
Honor 8-at már nagyjából körüljártam,utána olvastam, viszont a Samsungról "semmit sem" tudok,de jövő hétfőn döntést kell hoznom. Felhasználás szempontjából fontos a jó üzemidő, mert sok a telefon és az internet, kell a jó GPS, minden körülményben jól látható kijelző. Legyen gyors, jó kamerája, sokat fényképezek a munkám miatt. Gondolom ezt mind a két telefon tudja.
De tartogat-e bármelyik egy átlagos felhasználó számára buktatót? Van-e egyáltalán lényegi felhasználhatóság béli különbség a két telefon között? Modding nem lesz, max dual sim + memória kari
A Honor az dual active, de a Samsung S7 is?A tapasztalataitokat előre is köszönöm.
-
borat26
aktív tag
Üdv!
Tervezek vásárolni dual sim-es telefont 150000Ft költségkeretig.
Használat elsősorban Gps, napi szintű netezés, sok telefonálás és azért legyen jó kamerája. Akku bírjon másfél napot. Méretben 5-5,2" fölé azért nem mennék és jó lenne az akadás mentes üzemmenet.
Mik az ajánlott készülékeke ebben az ársávban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged