- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
StLui #137693 üzenetére
Újabb probléma, illetve csak most hittem el, hogy nem velem van a probléma.
Oukitel WP2: első gondom ugye a hozzá adott szar töltő, és, vagy kábel. Több mint 24 óra kell neki, hogy feltöltse. Rendeltem újakat. nem tudok vele fényképezni, mert folyamatosan fókuszál, ugrál a fókusz. bankba alig tudok belépni QR kód beolvasással, mert nem tudja beolvasni.
Dobom ki a kukába, vagy mit tudok tenni ilyen kínai rendelésnél? Egy rakat apróságot rendeltem eddig, sosem volt gond, de az első nagyobbal egyből befürdök. -
StLui
veterán
válasz
Digitalpimp #137703 üzenetére
Rendeltem is innen egyet, igaz ezt a coin meg kupon dolgot sosem értettem, de 9 usd volt egy töltővel együtt, ennyit megért, remélem (kellett az is, mert csak egy 2 A-es van itthon)
-
StLui
veterán
Sziasztok!
Oukitel WP2 telefonom van egy hete (új), ma lemerült, 20 ról kikapcsolt telefonálás közben, eddig egyszer sem töltöttem még, ma megpróbáltam és nem tudom mennyi idő alatt kéne feltöltődnie? 6 óra alatt 28%-ig jutott, egy 3000 mAh-s aksis telefon 2-3 óra alatt feltöltődik, ennek akkor 10 óra alatt kéne, de a közelében sem lesz akkor még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged