- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
netreg
tag
válasz
aytukabozs #130544 üzenetére
Köszönöm a választ!
Értem. Ez nem lenne gond. Alapvetően arra kellene a dual, mert két ország között ingázom munka miatt, mindkét kártyára jöhetnek hívások, üzenetek. Nem kell, hogy mindig elérhető legyen mindkettő (úgy értem amíg beszélek a másikon), csak ne kelljen cserélgetni és ne kelljen két telefont hurcolni mindenfelé.
A hívás indításnál gondolom választhatok, melyikkel hívok alapban vagy esetileg is, de vajon azt látom-e, hogy melyik kártyát hívják? Az éppen roamingoló kártyát nem veszegetném fel, vagy csak röviden és megkérném a hívót, hívjon az éppen helyinek számító számomon, de nem tudom, hogy ez látszik-e valahol egyáltalán?
-
netreg
tag
Szeretném megkérdezni a tapasztalt kollégáktól, a valós aktív dual mire jó? Most azon kívül, hogy ha éppen egy hívásban vagyok, elkezd csörögni a másik is (már beszélek, egy szám van csak tehát minek), valamint a két külön antenna miatt gondolom hamarabb merül le a teló...
Nem elég a standby? Mindkettő aktív, amíg az egyikkel nem kezdek kommunikálni. Rosszul értelmezem?
Köszönöm a felvilágosítást!
-
netreg
tag
Help! Gyorsan szükségem lenne egy dual telóra, ami gyors, kicsi, erős az akksija és nem túl drága. Egyelőre a Xiaomi Redmi 3S tűnik jó választásnak, van-e valami, ami alternatíva lehet? A Huawei Y3 II 4G - Vernee Thor vonalról jutottam ide...
A számomra ideális teló egy 4" házban 2000+mAh-s akksival, 13MP kamerával, 8 magos procival, 3GB RAM + 32GB ROM dupla simes telefon lenne max. 60e HUFért. Nem tudom létezik-e ilyen, tartok tőle, nem, de cáfoljatok meg!
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged