- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlackPriest #43166 üzenetére
Én egy Amoi N828-at gyöntölök pár hónapja, eddig szikra hibája nincs.
-
tibcsi99
csendes tag
válasz
BlackPriest #1199 üzenetére
Na igen, kinek mi a jó.
Nekem 2 (mikor megvettem csúcskategóriás) készülékem van: HTC Sensation és LG Optimus 2X.
A Sensation jó, de néha kicsinek találom a 4.3" képernyőjét (540x960px). Az Optimus, 4" képernyővel pedig jó lenne második készüléknek, ha az LG kiadta volna rá az ICS-t, mikorra igérte.. De eddig 2x halasztották el...A >5" képernyőst sem azért rendeltem meg, mert a Dual-SIM funkcióra van szükségem, hanem mert eleve ICS-t futtat és óóóriási a képernyője
Másodlagos telefonnak jó lesz, elsősorban netezésre. Aztán, ahogy mondod, pl. autóban GPS-nek. Nekem irtóra kicsinek tűnik a <4", lehet csak annyira hozzászoktam a nagy képernyősökhöz? (Hmm, annak idején 2,8", 240x320px HTCm is milyen jó volt!?) -
pigatt
őstag
válasz
BlackPriest #1193 üzenetére
Nem tudom, hogy pénzbe kerül-e, számlán nem láttam nagy eltérést, de majd megnézem.
-
oris
aktív tag
válasz
BlackPriest #1097 üzenetére
Pont Blade-ről váltanék, fejtsd ki légyszives részletesebben mi a furcsa.
-
netjoe
csendes tag
válasz
BlackPriest #1063 üzenetére
Hello! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Sokadszori próbálkozásra sem sikerült rootolnom g1345-ös készülékemet, amire sajna frissítettem a gyári 1.4.2 EEU romot. Az természetesen törölte a rootot, majd semmilyen progival nem hajlandó meghajlani.
Ha lenne valamilyen megoldás megköszönném.
üdv.
netjoe -
baalco
tag
válasz
BlackPriest #1060 üzenetére
én tudok angolul, de ezzel nem biztos hogy mindenki így van
egyébként megfigyeltétek már, hogy az etoxxx helyeken árult telók az összehasonlító teszteken mindig az első vagy a második helyen végeznek és leverik az eredeti márkákat?
vicces
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest