-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Nos, a kezdeti lelkesedésem sajnos alábbhagyott, mivel többször fagyott a telefon, illetve a kijelző néha önállósítja magát, mármint az érintő része magától tesz ezt-azt....
Ezt orvoslandó ma vissza is vittem a telefont és egyelőre szoftverfrissítéssel próbálkoztak, meglátjuk....
Egyébként tetszik a teló, csak működne végre rendesen....képeket egész jókat készít szerintem, persze nem egy csúcs, de erős közép mondjuk. A villanója tényleg hulladék.
Rádió van benne.Pont fenti probléma miatt nem merek egyébként külföldről rendelni, bármi gond van vele, nem tudom így visszavinni, akár cseréltetni ha nincs más megoldás....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged