- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Nos, a kezdeti lelkesedésem sajnos alábbhagyott, mivel többször fagyott a telefon, illetve a kijelző néha önállósítja magát, mármint az érintő része magától tesz ezt-azt....
Ezt orvoslandó ma vissza is vittem a telefont és egyelőre szoftverfrissítéssel próbálkoztak, meglátjuk....
Egyébként tetszik a teló, csak működne végre rendesen....képeket egész jókat készít szerintem, persze nem egy csúcs, de erős közép mondjuk. A villanója tényleg hulladék.
Rádió van benne.Pont fenti probléma miatt nem merek egyébként külföldről rendelni, bármi gond van vele, nem tudom így visszavinni, akár cseréltetni ha nincs más megoldás....
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged