- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackPriest
őstag
sziasztok!
le szeretném cserélni a 918d-t, de nem nagyon követtem a kínai telókat, mit tudnátok javasolni? kb elvárások: 4,5"-nál nem nagyobb kijelző, vaku, zoomos kamera, ics, emberi mennyiségű memória. jah és honnan érdemes venni, ami megbízható hely? elég egy link is, aztán kikeresem mik felelnek meg az elvárásoknak kb.
köszi!
-
BlackPriest
őstag
válasz
tibcsi99 #1202 üzenetére
én a navit hallgatni szoktam, megszoktam, hogy motoron nem látom, csak hallom, így oda jó. a felbontása mondjuk trágya a g1345-nek a zte blade után. el nem tudnám képzelni, hogy 2db 4" feletti telefont vigyek magammal, a 2db blade is sok volt, ezért váltottam a g1345-re. mondjuk aki sokat netezik telón, ott meg tudom érteni a nagy képernyőt, az meg hozza magával az erősebb procit. az én igényeimnek ideális egy g1345 lenne dupla ennyi akku idővel. bárcsak az akksik is úgy fejlődnének, mint a telefonok
-
BlackPriest
őstag
válasz
tibcsi99 #1198 üzenetére
kinek mi a jó. én nem szeretnék 3.5"-nál nagyobb telót, mert azt már nyűgös cipelni, meló közben is útban van, stb. játékra hülyeségnek tartom a telefont, ha lehet rajta normálisan böngészni és nem akad egy navigáció, az nekem már jó. inkább tovább bírja az akksija. ez az én nézőpontom
-
BlackPriest
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest