Hirdetés
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
válasz
MrChef
üzenetére
Nekem az előző telóm is egy Umi X2 volt. Azzal sem volt semmmi baj. 2 évig szolgált becsülettel. Egy ideig anno még a gyári rom is volt frissítve rendszeresen.
Két apróság volt vele:
-GPS, lassúcska volt a pozíció megtalálása. Viszont eléggé programfüggő is volt. Pl. Google Maps alatt gyorsan talált pozíciót, de könnyebben rakott át másik útra, mert nem tudta olyan pontosan tartani. Míg Igo alatt meg pont a fordítottja. Rohadt lassan talált jelet, de utána stabilan tartotta. A Nokia Here valahol középen volt a kettőhöz viszonyítva.
-BT: én használok Sony Smartwatch-ot (még az első verziót), és hajlamos volt elfelejteni a párosítást. Illetve BT-fülesnél is hasonló. Bár ez is eléggé sokban függött a rom-tól is. Másképp volt gyári rom-on, MIUIV5, V6-on is.De vissza az Emax-hoz: Mivel a TO2C.com-tól vettem, a spanyol részüktől, így nem volt vám, de cserébe 20-30$-ral drágább. (néha van 10$-os akcióféléjük) Azt néztem, hogy így biztos drágább, de még olcsóbb, mintha a 170*1,3=221$ lenne, ha elkapja a vám. Amire ma már elég nagy az esély.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Automata kávégépek
- OpenWRT topic
- Renault, Dacia topik
- Mikrotik routerek
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest