- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
válasz
RVR400 #123038 üzenetére
Én használok egy ilyen készüléket és folyamatosan követem mindkét Vernee Thor topikot, van mondjuk 3-4 ember aki panaszkodik.
És melyik telefonos topikban, akár ötször drágább készülékekében nincs?De te megmondod a tutit ennyiből, ehhez ismételten csak gratulálni tudok.
Soha nem mondtam hogy ez a legjobb telefon a világon, de ennyiért, hazai egy év garival, valódi dual simmel, ujjlenyomat olvasóval, 3 giga rammal nincs alternatívája.
Biztos van szórás a gyártási minőségben, de erre adott a 14 napos visszavásárlási lehetőség.
Aki ezzel nem tud élni az nem is akar. -
b0bcat
addikt
válasz
RVR400 #123038 üzenetére
Ne legyünk igazságtalanok! Bostone kolléga panaszai fakadhatnak abból is, hogy máshoz van szokva. Az akku problémáját - a pontatlan szintjelzést - más márkák is szokták produkálni (pl. Cubot), és az érintő kalibrációjával kapcsolatos gond is lehet személyes preferencia kérdése. De kifoghatott egy hibás példányt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Fűnyíró topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest