- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
zebede #123040 üzenetére
Én értem, hogy bizonygatod, hogy a legjobbat vetted, a 15%-ot is értem, de a mellékelt ábrán már 30%-nál ott a letörés, az érintőre nem mondok semmit, az emberek pont az ilyen problémák után vágják földhöz a telót (megtörtént eset), a GPS ilyen működése meg utoljára a 6589 esetén volt "elfogadható".
Valószínűleg láttam már pár telót, hogy tudjam, mik azok a problémák, amik helytelen működést mutatnak. Együtt lehet vele élni, amikor a teló már elmúlt 15 éves, de nem egy új készüléknél.
Szóval a speckók nagyon jók, de tudjuk, hogy a beltartalom csak egy dolog, Dunát lehet rekeszteni ilyen készülékekkel, csak az ár és az ingerküszöb más.
Lehet bizonygatni, hogy látott az ember drágább és szarabb készüléket, csak sajnos van olcsóbb és jobb, és ugyanolyan árú és jobb. De ismét mondom, 2016-ban egy új 130 dolláros készüléknél a fenti szimptómák elfogadhatatlanok számomra, mivel ezek a jelenségek egy kiszolgált készülékre jellemzőek. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest